Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-14 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

    Zapraszamy na warsztaty piekarnicze poświęcone wypiekowi chleba pszennego. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę/tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie kultowego chleba pszennego według autorskiego przepisu prowadzącego zajęcia Szymona Tomiło. W programie: przygotowanie zakwasu, przygotowanie ciasta właściwego (2 etapy), rozciąganie ciasta, formowanie bochenków chleba (wkładanie do pieca, nacinanie i pieczenie), wykonanie chleba pszennego z ulubionymi dodatkami (z ziołami, suszonymi pomidorami, oliwkami, chili, orzechami włoskimi, żurawiną lub bez dodatków). Do chleba przygotujecie także: masełka ziołowe oraz tradycyjny hummus. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych chlebów. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu oraz koszyk do wyrastania chleba do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 260zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Dalej »
  • 2017-10-21 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

  • Listopad
  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu