Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-16 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

    Zapraszamy na aromatyczne warsztaty kuchni koreańskiej z Yeunsu Lee, rodowitą Koreanką, która doświadczenie zdobyła m.in. jako szef kuchni restauracji Platoon w Seulu. Na warsztatach poznacie tradycje kulinarne Korei - smaki, potrawy, produkty, przyprawy oraz zasady przygotowywania potraw w tamtejszej kuchni. W programie: kultowe kimchi – tradycyjne danie z fermentowanych lub kiszonych warzyw, japchae – koreański makaron ze słodkich ziemniaków z wołowiną i warzywami, kimbap – koreańskie sushi oraz bibimbap – regionalny ryż z warzywami, wołowiną i chili. A na deser: hotteok – słodkie koreańskie placki nadziewane sezamem i orzechami. ZAJĘCIA PROWADZONE SĄ W JĘZYKU ANGIELSKIM. Na warsztatach serwowany będzie rozgrzewający, koreański cytrynowo-imbirowy napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Yeunsu Lee

    Mokotów
    Zapisy zamknięte

Prowadzący:

Yeunsu Lee

Yeunsu Lee. Koreanka urodzona w Seulu. Gotowanie od zawsze było częścią jej życia. Gdy była dzieckiem jej rodzice prowadzili własną restaurację przez ostatnie 10 lat kierowała i była szefem kuchni restauracji PLATOON w Seulu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu