Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-08 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Zapraszamy na nową odsłonę kultowych zajęć Knife Skills, podczas których pod okiem Michała Orłowskiego, szefa kuchni restauracji Mielżyński przy ul. Czerskiej w Warszawie, nauczycie się podstawowych technik pracy z nożem. W programie część merytoryczna: rodzaje noży w kuchni, zasady przygotowania stanowiska do pracy oraz zasady bezpieczeństwa podczas krojenia, a także część techniczna: wprowadzenie do prawidłowych technik krojenia i tempa pracy z nożem. Podczas części praktycznej nauczycie się: 9 technik krojenia warzyw (bátonnet, brunoise, jardinière, julienne, macédoine, printanière, vichy, noisette, cocotte), podstawowych technik filetowania owoców i siekania ziół oraz podstawowych technik trybowania i siekania wołowiny. Na koniec zajęć przygotujecie stek wołowy z karmelizowaną marchewką, chipsami pietruszkowo – marchewkowymi i peklowanym burakiem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowany będzie aromatyczny napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Orłowski

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Michał Orłowski

Szef Kuchni restauracji Mielżyński przy ul. Czerskiej w Warszawie. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii a także w Polsce. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu