Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-13 - Ramen

    Zapraszamy na wyjątkowe, aromatyczne, pełne smaków warsztaty z Alicją i Alonem Than. Tematem zajęć będzie przygotowanie bijącego rekordy popularności tradycyjnego, japońskiego ramen. Na warsztatach: poznacie podstawy ramen, nauczycie się przygotowywać prawdziwy japoński wywar oraz świeży makaron. Pod okiem prowadzących przygotujecie trzy rodzaje ramen: Miso Ramen – ramen w rosole wieprzowym z pastą sojową miso, marynowanymi jajkami, nori i dodatkami, Shoyu ramen - klasyczny ramen o smaku sosu sojowego, Hiyashi Chuuka – ramen na zimno serwowany z sosem na bazie oleju sezamowego, kurczakiem i dodatkami (tj. omlet i warzywa). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Alicja i Alon Than

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Alicja i Alon Than

Twórcy i właściciele sześciu restauracji w tym Izumi Sushi (Plac Zbawiciela i Biały Kamień) oraz Izumi Izakaya. Alon Than doświadczenie w przygotowywaniu sushi zdobywał w Japonii - prowadził kuchnie trzech restauracji w Tokio. Jest znawcą kuchni Azji Południowo - Wschodniej. Jest zwycięzcą Mistrzostw Świata w Sushi, które odbyły się w 2015 r. w Japonii. Alicja Than jest z wykształcenia japonistką, tłumaczką języka japońskiego, działaczką kulinarną.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu