Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-12 - Pasta Party

    Zapraszamy na prawdziwe, włoskie Pasta Party z Jakubem Ignysiem, szefem kuchni poznańskiej restauracji NIFTY No. 20. W roli głównej - samodzielne przygotowany, domowy makaron. Na zajęciach przygotujecie 4 rodzaje makaronu: tagliatelle, pappardelle, spaghetti oraz ravioli. W programie: ravioli z wędzonym pstrągiem, szpinakiem, parmezanem i orzechami włoskimi, lasagne z grecką fetą, oliwkami, cukinią i orzeszkami pinii, papardelle z mulami, szynką parmeńską, śmietaną i ziołami oraz tagiatelle z dynią, imbirem, chilli, suszonymi pomidorami i parmezanem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji. Na warsztatach serwowany będzie aromatyczny napar.

    Cena: 260zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Jakub Ignyś

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-10-23 - Pizza Party

Prowadzący:

Jakub Ignyś

Szef kuchni oraz współtwórca koncepcji Restauracji NIFTY No. 20. Od 12 lat związany zawodowo z gastronomią. Swoje doświadczenie zdobywał w m.in. Hotel Meridian, Campanile czy Hotel Andersia. Najbardziej ceni sobie gotowanie w stylu casual dining. Uczestnik konkursów kulinarnych, m.in. Primerba Cup 2013 (II miejsce) czy Festiwal Ryb Bałtyckich 2014 (II miejsce). Zwycięzca konkursu Wielkopolski Kucharz Roku 2015.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu