Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-23 - CookUp na zdrowie: Zdrowe lunchboxy do pracy

    Zapraszamy na kolejne zajęcia w ramach cyklu CookUp na zdrowie, podczas którego uczymy jak w prosty i łatwo dostępny sposób zmienić swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze. Tematem najbliższego spotkania będą zdrowe przekąski do pracy. Nasz organizm to nie tylko mięśnie, które potrzebują siły do pracy, ale przede wszystkim umysł, który jako centrum dowodzenia potrzebuje pożywienia i stałego dostępu do niezbędnych mikroelementów. Na zajęciach nauczymy Was, jak nie spędzając w kuchni wielu godzin i nie wydając fortuny, przygotować odżywcze posiłki z naturalnych, nieprzetworzonych, pełnych minerałów, kwasów omega-3 i antyoksydantów produktów. Wszystko pod czujnym okiem dietetyka–współprowadzącego zajęcia. Warsztaty będą podzielone na 2 części: część teoretyczną prowadzoną przez doświadczoną dietetyczkę Anię Radowicką (d. Jelonek) oraz praktyczną prowadzoną przez Piotrka Bruś Klepackiego, nadwornego kucharza magazynu Kukbuk. Na zajęciach przygotujecie 4 zbilansowane posiłki, które będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach lub zdegustować je na miejscu. W programie: aromatyczny dhal z dwóch rodzajów soczewicy z pomidorami i masłem klarowanym, sałatka z pieczonej dyni z komosą ryżową, rukwią wodną, pieczonym pstrągiem i sosem aioli, drożdżowe podpłomyki wypełnione pastą z pieczonego bakłażana, grillowanym serem halloumi, ananasem, kolendrą i pestkami granatu oraz puszysty omlet z dodatkiem kaszy jaglanej z awokado, duszonymi boczniakami z soczewicą beluga i salsą pomidorową. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny, aromatyczny napar. UWAGA! Zajęcia rozpoczynają się o godz. 18.00.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś Klepacki i Anna Jelonek

    Mokotów
    Dalej »
  • 2017-11-28 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • Grudzień
  • 2017-12-16 - Zdrowe, słodkie, jadalne prezenty

Prowadzący:

Piotr Bruś Klepacki i Anna Jelonek

Piotr Bruś Klepacki - Nadworny kucharz magazynu KUKBUK. Anna Jelonek - dyplomowany dietetyk współpracujący z telewizją TVN.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu