Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-08 - Kulinarne SPA: dieta dla zdrowych włosów, skóry i paznokci

    Zapraszamy Was do kulinarnego spa, w którym zajmiemy się przygotowaniem dań dobrze wpływających na zdrowe i piękne włosy, skórę oraz paznokcie. Zamiast suplementów diety czy kosmetyków, wesprzemy organizm w najbardziej naturalny sposób czyli odpowiednią, zbilansowaną i bogatą w składniki odżywcze dietą. Przewodnikiem po temacie będzie Michał Lachur - szef kuchni modnego, wegańskiego Organic Corner Bistro na warszawskim Mokotowie, nasz ekspert od zdrowego odżywiania się. Prowadzący opowie Wam jakie produkty dobrze wpływają na włosy, skórę i paznokcie oraz w jaki sposób wzbogacać nimi swoją codzienną dietę. Uczestnicy pracować będą na wysokiej jakości produktach organicznych. Pracując indywidualnie oraz w grupach (2-4 os.) przygotują 4 dania oraz koktajl. W programie: smoothie bomba witaminowa (owocowo-liściasta), meksykańska zupa z czarnej fasoli z awokado i kolendrą, brokułowa tika masala z tofu i ryżem pełnoziarnistym, funkcjonalne żelki pokrzywowo-cytrynowe z melasą buraczaną oraz krakersy z chia z pesto z natki pietruszki i pestek dyni. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, ziołowy napar. UWAGA! Warsztaty zaczynają się o godz.18.00

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-03-22 - Superfoods dla początkujących

  • 2018-03-28 - Superfoods dla początkujących

  • Kwiecień
  • 2018-04-17 - Super bowls - kuchnia dla aktywnych

  • 2018-04-18 - Zdrowe lunchboxy

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu