Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-27 - ABC Kaszy: gryczana, jaglana i pęczak

    Zapraszamy na kolejne zajęcia z kaszą w roli głównej. Będzie zdrowo, sezonowo, praktycznie, światowo i smacznie. W roli głównej: kasza gryczana, jaglana i pęczak. Na zajęciach nauczymy Was, jak nie spędzając w kuchni wielu godzin i nie wydając fortuny, przygotować pełnowartościowe, zdrowe i smaczne posiłki na bazie różnego rodzaju kasz. Opowiemy Wam o rodzajach, podziale i wartościach odżywczych kasz oraz ich dobroczynnym działaniu na organizm. Zajęcia poprowadzi Ewelina Gracz - w przeszłości szefowa kultowej, wegańskiej restauracji Jesus w Poznaniu. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.). W programie: roślinna jajecznica z kaszy jaglanej z czosnkiem niedźwiedzim, pęczak na mleku roślinnym ze skorzonerą, bobem oraz kiszonymi cytrynami, kasza gryczana krakowska z brukwią, boczniakami i brukselką oraz na deser: sernik z kaszy jaglanej z topinamburem i kasztanami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie lunchu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 295zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Ewelina Gracz

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

Prowadzący:

Ewelina Gracz

W przeszłości szefowa kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Od najmłodszych lat weganka powiązana z naturą, lasem i dzikimi roślinami jadalnymi. Beztroskie dzieciństwo spędziła biegając po lasach i łąkach Krainy 100 Jezior, co zdeterminowało sposób w jaki gotuje. Sięga wyłącznie po produkty sezonowe i lokalne, w kuchni wykorzystuje zapomniane warzywa i chwasty.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu