Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-27 - Zdrowe lunchboxy

    Zapraszamy na kolejne zdrowe gotowanie z Piotrem Bruś Klepackim. Na zajęciach nauczymy Was, jak w prosty i łatwo dostępny sposób zmienić swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze. Na początek: zdrowe przekąski do pracy. Nasz organizm to nie tylko mięśnie, które potrzebują siły do pracy, ale przede wszystkim umysł, który jako centrum dowodzenia potrzebuje pożywienia i stałego dostępu do niezbędnych mikroelementów. Na zajęciach nauczymy Was, jak nie spędzając w kuchni wielu godzin i nie wydając fortuny, przygotować odżywcze posiłki z naturalnych, nieprzetworzonych, pełnych minerałów, kwasów omega-3 i antyoksydantów produktów. Pod okiem prowadzącego przygotujecie 4 dania, które sprawdzą się dobrze zarówno w wersji na ciepło, jak i w temperaturze pokojowej (nie będą wymagały podgrzewania). W programie: pieczona dynia z quinoa, sosem sezamowym, karmelizowaną cebulą, pestkami dyni i granatu, grillowane bakłażany z pastą z orzechów włoskich i kolendrą, indyjskie biryani z kurczakiem, świeżymi pomidorami, ryżem basmati i aromatycznymi przyprawami oraz koreański bibimbap z seznowymi warzywami, grzybami i sezamowym sosem gochujang. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie brunchu przy lampce wina. Na warsztatach serwowany będzie aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu