Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-24 - Wiosna w Paryżu

    Zapraszamy Was na wiosenne warsztaty kuchni francuskiej z Maciejem Majewskim - szefem kuchni restauracji Le Victoria Brasserie Moderne, zwycięzcą Wine & Food Noble Nightlife 2015 w kategorii „Przystawka”. Na zajęciach wspólnie przygotujecie wiosenną kolację w nowoczesnym, paryskim stylu. W programie: barigoule ze świeżych, wiosennych warzyw, bretońskie naleśniki ze szparagami, jajkiem i francuską szynką, stek Diana z aromatycznymi kurkami i ziemniakami Anny, a na deser: klasyczne waniliowe Mille Feuille. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, wiosenny napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Maciej Majewski

    Mokotów
    Dalej »
  • Maj
  • 2018-05-11 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • Listopad
  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Maciej Majewski

Szef kuchni w hotelu Sofitel Warsaw Victoria. Szef kuchni i autor menu w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne. Zwycięzca Wine & Food Noble Night 2015 w kategorii „Przystawka”. Nagrodzony wyróżnieniem Gault & Millau 2015. Stylem gotowania w którym się spełnia jest kuchnia polsko i francuska w wydaniu modern, bazująca na najlepszej jakości sezonowych składnikach.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu