Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-01 - ABC krewetek

    Zapraszamy na warsztaty z krewetkami w roli głównej. Na zajęciach nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, porcjowania oraz doprawiania krewetek. Poznacie także różne sposoby i metody ich obróbki – nauczycie się je marynować, smażyć, piec czy gotować. Prowadzący opowie Wam także, gdzie kupować dobrej jakości krewetki oraz na co zwracać uwagę kupując. Dowiecie się też jak wyglądają hodowle krewetek i z jakiego miejsca na świecie krewetki są najlepsze. W programie: ramen krewetkowy z dymką, makaronem ryżowym i kukurydzą, pieczone ravioli z krewetką, chorizo i serem korycińskim, krewetki w makaronie somen z mango i kolendrą w biszkopcie oraz tradycyjna amerykańska Po boy (kanapka z krewetkami). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, rozgrzewający zimowy napar.

    Cena: 230zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Grzegorz Filozof

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-02-09 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, przegrzebki, makrela, krewetki i mule

  • 2018-02-10 - Czekoladowe Love

  • Marzec
  • 2018-03-23 - ABC krewetek

Prowadzący:

Grzegorz Filozof

Szef kuchni Restauracji Sarbinowska w Poznaniu i prawdziwy pasjonat gotowania, który syci swój ciągły głód szefa kuchni nowymi aranżacjami sezonowych składników w kreatywnych odsłonach kulinarnych. Swoje doświadczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Dania podaje, łącząc tradycję z nowoczesnością, dzięki czemu jego potrawy to awangardowe dzieła sztuki kulinarnej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu