Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-09 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, przegrzebki, makrela, krewetki i mule

    Zapraszamy na warsztaty z rybami i owocami morza w rolach głównych. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, doświadczony kucharz, który pracował m.in. jako Sous Chef w restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin). Na warsztatach nauczycie się filetować, czyścić, obierać, porcjować czy doprawiać ryby i owoce morza. Poznacie różne sposoby i metody obróbki tj. pieczenie, gotowanie, czy smażenie. Prowadzący opowie Wam też, gdzie kupować dobrej jakości owoce morza i ryby oraz na co zwracać uwagę kupując. W programie: tuńczyk, makrela, krewetki, przegrzebki i mule. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali na pojedynczych stanowiskach i pod okiem prowadzącego każdy z nich przygotuje: przegrzebki na maśle z fenkułem i marakują, ceviche z tuńczyka z dressingiem orientalnym, makrelę z pomidorową salsą z kolendrą, chili, imbirem i limonką oraz chowder z muli i krewetek (część tej potrawy zostanie przygotowana pracując w grupach). Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający zimowy napar.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Marek Kropielnicki

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-02-10 - Czekoladowe Love

  • Kwiecień
  • 2018-04-21 - CookUp rodzinnie: Ryby są super!

Prowadzący:

Marek Kropielnicki

Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni w Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion oraz jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu