Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-19 - ABC owoców morza

    Zapraszamy na warsztaty z owoców morza, które poprowadzi doświadczony kucharz Piotr Bruś-Klepacki. Na zajęciach poznacie różne rodzaje owoców morza. Nauczycie się ich czyszczenia, obierania, porcjowania czy doprawiania. Poznacie różne sposoby i metody ich obróbki tj. pieczenie, gotowanie, duszenie czy smażenie. W roli głównej: ośmiornica, małże, kalmary i langustynki. Prowadzący opowie Wam, gdzie kupować dobrej jakości owoce morza oraz na co zwracać uwagę kupując. W programie: ośmiornica pieczona w czerwonym winie z ziemniakami i wędzoną papryką, małże nadziewane ryżem i przyprawami z cebulowym chutneyem, chrupiące krążki kalmarów z sosem aioli oraz langustynki duszone w białym winie. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-10-29 - Akademia CookUp: owoce morza

  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2018-11-16 - Ryby i owoce morza

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • 2018-11-30 - ABC krewetek

  • Grudzień
  • 2018-12-09 - Zimowe trufle, praliny i tabliczki czekolady

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu