Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-10 - Wegański Comfort Food

    Zapraszamy na kolejne roślinne gotowanie z Eweliną Gracz, w przeszłości szefową kuchni kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Tym razem tematem spotkania będzie wegański comfort food. To zajęcia dla tych, dla których ważne jest nie tylko jak danie wygląda czy smakuje, ale także uczucie zadowolenia i radości jakie daje sam proces przygotowania i jedzenia. Na warsztatach pracować będziecie na wysokiej jakości produktach organicznych. Pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) przygotujecie: lemoniadę jałowcową, roślinny ramen z seitanem, boczniaki w tempurze z wegańskim aksamitnym majonezem i świeżą kolendrą, roślinny gyros z orzeźwiającym jogurtem miętowym i pieczonymi batatami oraz na deser pomarańczowe ciasto z kremem waniliowym i czekoladą. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda).

    Cena: 220zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Ewelina Gracz

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-05-11 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • 2018-05-17 - Vegan Smart Food

  • 2018-05-19 - Wegańskie ciasta i desery

  • 2018-05-26 - Beauty Bowls

  • 2018-05-26 - Vegan Power: zdrowe słodycze

  • Czerwiec
  • 2018-06-16 - Vegan Pastry Class: Tort Leśny Mech

  • 2018-06-28 - Vegan Fast Food

  • Listopad
  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Ewelina Gracz

W przeszłości szefowa kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Od najmłodszych lat weganka powiązana z naturą, lasem i dzikimi roślinami jadalnymi. Beztroskie dzieciństwo spędziła biegając po lasach i łąkach Krainy 100 Jezior, co zdeterminowało sposób w jaki gotuje. Sięga wyłącznie po produkty sezonowe i lokalne, w kuchni wykorzystuje zapomniane warzywa i chwasty.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu