Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-18 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

    Zapraszamy na wyjątkowe, aromatyczne warsztaty kuchni wegańskiej z Michałem Lachurem, szefem kuchni kultowego Organic Corner na warszawskim Mokotowie. Na zajęciach - oprócz gotowania - dużo wiedzy nt. zdrowego odżywiania się, produktów, komponowania potraw i smaków oraz suplementacji w kuchni roślinnej. Uczestnicy będą pracowali na wysokiej jakości produktach organicznych. W programie: wegańskie fois gras, krem z fenkuła i maślanki z nerkowców, rozgrzewające curry z batatów i ciecierzycy oraz pełnoziarnisty piernik dyniowy z karmelizowanymi orzechami pekan. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, aromatyczny napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz. 18.00

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-10-22 - Akademia CookUp: kuchnia wegetariańska i wegańska

  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2018-11-14 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-11-24 - Wegańskie ciasta: bezy, sernik, biszkopt, tort czekoladowy

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • Grudzień
  • 2018-12-05 - Wegańskie jadalne prezenty

  • 2018-12-09 - Zimowe trufle, praliny i tabliczki czekolady

  • 2018-12-22 - Ugotuj sobie Święta: wersja wegańska

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu