Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-03 - Wegańskie warsztaty z Jadłonomią godz. 11:00

    Zapraszamy na wspólne gotowanie z Martą Dymek, autorką bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona rewolucja Marty Dymek oraz autorką książek Jadłonomia. Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na zajęciach, pod czujnym okiem prowadzącej, uczestnicy – w podziale na grupy – przygotują: smalec z porów i gruszek, zielone curry, marchewkowy gravlax z kaparami, koperkiem i cebulką, boczniaki pibil z peklowaną cebulą ananasem i kolendrą, meksykański krem z fasoli z rzodkiewką, awokado, kolendrą i piklowaną cebulką, a na deser czekoladowy pudding po meksykańsku. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie obiadu przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający napar.

    Cena: 350zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Marta Dymek

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-02-03 - Wegańskie warsztaty z Jadłonomią godz. 16:30

  • 2018-02-10 - Czekoladowe Love

  • 2018-02-13 - Wegańskie Walentynki

  • 2018-02-21 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-28 - Zimowe Warzywo

  • 2018-02-28 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

Prowadzący:

Marta Dymek

Autorka wegańskiego bloga Jadłonomia.com. na którym dzieli się przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym Chickpea Magazine. Jej teksty publikowano w wielu magazynach, takich jak Magazyn Smak, Kukbuk czy Kuchnia. Prowadzi zajęcia na kierunku Food Studies na warszawskim Uniwersytecie SWPS. W listopadzie 2014 w księgarniach ukazała się jej pierwsza książka kulinarna, Kuchnia Roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan, która doczekała się szóstego dodruku. Od października 2015 na antenie Kuchni+ prowadzi swój pierwszy autorski program Zielona rewolucja Marty Dymek.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu