Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-08 - Power Mama: No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

    Zapraszamy na kolejne warsztaty kulinarne dla mam. Tym razem zajmiemy się tematem ekonomii kulinarnej. Będzie o tym jak gotować szybko, smacznie i zdrowo, minimalizując straty podczas gotowania i nie marnując jedzenia. Na warsztatach nauczycie się jak przechowywać żywność: co mrozić, jak mrozić i w czym przechowywać jedzenie. Dowiecie się jak czytać daty ważności i przydatności produktów spożywczych. Prowadząca zajęcia Jagna Niedzielska - Szefowa kuchni grupy kulinarnej - Tygiel, propagatorka idei No Waste Food - opowie Wam także jak planować zakupy oraz przygotowywanie posiłków. Nauczycie się też jak minimalizować straty podczas gotowania oraz jak wykorzystywać resztki z gotowania i co rzeczywiście nadaje się do wyrzucenia. W programie: 30-minutowy bulion ze skórkami z twardych serów, kładzionymi kluskami z parmezanem i ziołami ze słoików, pasta na kanapki z warzyw z bulionu z chlebkiem z patelni, pizza ze spodu z gniecionych ziemniaków, lody z bananów ze słonym karmelem i chrupkami (poppingiem) z kaszy gryczanej oraz rozgrzewająca herbata z ogryzek jabłka i skórek. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie obiadu. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny napar. Wszystkie, przygotowane na zajęciach potrawy, będziecie mogły zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. UWAGA! Na zajęcia możesz zabrać swoje dzieci. Do dyspozycji Maluchów będzie kącik zabaw przygotowany przez markę Janod, przewijak oraz miejsce do karmienia Najmłodszych i akcesoria do jedzenia przygotowane przez markę Beaba.

    Cena: 250zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Jagna Niedzielska

    Mokotów
    Dalej »
  • Kwiecień
  • 2018-04-11 - Power Mama: Warzywa są super

Prowadzący:

Jagna Niedzielska

Szefowa kuchni grupy kulinarnej Tygiel. Doradca kulinarny - pomaga w powstawaniu restauracji i poprawia funkcjonowanie już istniejących. Uzależniona od aktywności fizycznej. Uwielbia gdy w daniach mieszają się smaki, faktury i kolory, dlatego wybrała i specjalizuje się w kuchni hawajskiej, gdzie tradycyjne, rajskie przepisy łączą między innymi smaki Japonii, Chin, Tajlandii, Filipin, czy Portugalii. Propaguję kuchnię No Waste Food- uczy jak gotować, by nie marnować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu