Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-20 - ABC kaszy: amarantus, komosa, pęczak i kasza jaglana

    Zapraszamy na kolejne zajęcia w ramach cyklu CookUp na zdrowie, podczas którego uczymy jak w prosty i łatwo dostępny sposób zmienić swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze. Tematem najbliższego spotkania będą kasze. Będzie zdrowo, sezonowo, praktycznie, światowo i smacznie. Na zajęciach nauczymy Was, jak nie spędzając w kuchni wielu godzin i nie wydając fortuny, przygotować pełnowartościowe posiłki na bazie różnego rodzaju kasz. Opowiemy Wam o rodzajach, podziale i wartościach odżywczych kasz oraz ich dobroczynnym działaniu na organizm. Zajęcia poprowadzi Dominika Wójciak - zwyciężczyni III edycji programu MasterChef, autorka książek: Ziarno, Warzywo i Sezonowe Warzywo. Na warsztatach przygotujecie 4 dania na bazie: komosy, amarantusa, kaszy jaglanej oraz kaszy jęczmiennej pęczak. W programie: ekspresowa sałatka ziemniaczana z komosą i kiszoną marchwią, wegańska harira z amarantusem i daktylami, dyniowe pęczotto z listkami brukselki, kozim serem i olejem rydzowym oraz pieczone jabłka z różanym kremem jaglanym. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Dominika Wójciak

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Dominika Wójciak

Wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef. Autorka książek ZIARNO, WARZYWO i KULINARNE OPOWIEŚCI. Kolekcjonuje kulinarne doświadczenia z całego świata oraz gromadzi egzotyczne przyprawy, które z błyskiem w oku wykorzystuje w lokalnej i sezonowej kuchni. Udowadnia, że warzywo to nie tylko dodatek do kotleta a z ziaren w kuchni można przygotować dosłownie wszystko od codziennego śniadania na wystawnej kolacji kończąc. Swoją pasją dzieli się na blogu „Kulinarne Bezdroża”. Na stałe współpracuje z miesięcznikiem PANI i weekendowym magazynem Dziennika Polskiego.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu