Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2017-09-28 - Francja na talerzu

    Zapraszamy na kolejne warsztaty kuchni francuskiej z Maciejem Majewskim, szefem kuchni restauracji Le Victoria Brasserie Moderne, zwycięzcą Wine & Food Noble Night 2015 w kategorii „Przystawka”. Na warsztatach wspólnie przygotujecie kolację w nowoczesnym, francuskim stylu. W programie: krewetki na musie z palonego kalafiora, velouté z kurczaka z grasicą cielęcą i truflą, dorsz z jajkiem poche i bretońskim sosem Beurre Blanc oraz klasyczny francuski deser Ile Flottante z solonym karmelem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce francuskiego wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Majewski

    Mokotów
    Dalej »
  • 2017-09-29 - Francja na talerzu

  • Listopad
  • 2017-11-21 - Francja na talerzu

Prowadzący:

Maciej Majewski

Szef kuchni w hotelu Sofitel Warsaw Victoria. Szef kuchni i autor menu w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne. Zwycięzca Wine & Food Noble Night 2015 w kategorii „Przystawka”. Nagrodzony wyróżnieniem Gault & Millau 2015. Stylem gotowania w którym się spełnia jest kuchnia polsko i francuska w wydaniu modern, bazująca na najlepszej jakości sezonowych składnikach.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu