Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

    To kolejne zajęcia piekarnicze, tym razem poświęcone wypiekowi chleba razowego, żytniego, pszenno-żytniego oraz z dodatkiem kasz. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę /tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie ciemnych chlebów na zakwasie. Podczas zajęć przygotujecie przepis podstawowy, który urozmaicać będziecie ulubionymi dodatkami: ziarnami i kaszami. W programie: ciemny chleb razowy, chleb z dużą ilością ziaren, chleb z kaszą gryczaną i cebulą, chleb z kaszą jaglaną, chleb z całym ziarnem żyta lub orkiszu, słodki chleb z miodem i żurawiną oraz szybkie bułki pszenne pełnoziarniste. Do chleba przygotujecie także: hummus, masła smakowe z ziołami oraz pastę z pieczonych buraków. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Grudzień
  • 2017-12-10 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu