Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-06 - Burgerownia: poziom podstawowy

    Zapraszamy Was na zajęcia poświęcone burgerom, które poprowadzi Jerzy Nogal. Warsztaty rozpoczniecie od samodzielnego przygotowania i wypieczenia tradycyjnej, słodkiej bułki burgerowej. Następnie nauczycie się przygotowywać klasyczny kotlet z dwóch rodzajów wołowiny: antrykotu i sezonowanego Angusa i Hereforda oraz burgera jagnięco-wołowego. Poznacie też różne stopnie ich wysmażenia. W dalszej części przygotujecie 5 popularnych sosów do burgerów: domowy ketchup, aioli, chimichuri, sos czosnkowy i chutney z czerwonej cebuli oraz frytki z batatów i ziemniaków. Na koniec wspólnie zdegustujecie przygotowane burgery przy szklance miodowego piwa.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Jerzy Nogal

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Jerzy Nogal

Na co dzień kucharz w Pytaniu na śniadanie w TVP2. W przeszłości pracował m.in. w kultowych restauracjach w Warszawie w tym w Mjodzie, (Burger) Kitchen, Czarna.Bar i Qchni Artstycznej. Chłopak z sąsiedztwa co zakupy robi na targu, bo oprócz jakości produktów ceni sobie pogaduchy ze sprzedawcami. Często jeździ na podkarpacką wieś, gdzie uprawia grykę i żyto na własne i przyjaciół potrzeby. Tam też czasem piecze chleb w piecu chlebowym. Kobiety ze wsi jak się dowiedziały że warszawiak piecze chleb na wsi, same zaczęły od czasu do czasu wypiekać dla siebie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu