Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2018-11-29 - Indie od kuchni

    Zapraszamy na aromatyczne, pełne smaków i przypraw indyjskie gotowanie z Veeną Puarr. Prowadząca opowie Wam o kuchni indyjskiej, różnicach w tradycjach kulinarnych poszczególnych regionów, zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w tamtejszej kuchni, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania indyjskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach przygotujecie prawdziwą indyjską ucztę. W programie: Masala Chai (indyjska herbata z przyprawami), Kaapi (indyjska parzona kawa), Naan Breads (chlebki naan), Jeera Rice (ryż z kuminem), Murgh Makhani Curry (maślane curry z kurczaka) oraz Meen Manga Curry (rybne curry w sosie mango). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą zimne i ciepłe napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar. UWAGA! Zajęcia prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Veena Puarr

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Veena Puarr

Veena Puarr - Malezyjka z mieszanymi korzeniami z północnych Indii oraz Indonezji. Doświadczenie kulinarne zdobyła podczas licznych podróży do Indii, Tajlandii, Kambodży, Singapuru czy Indonezji. Miłością do różnorodnej kuchni azjatyckiej stara się zarażać uczestników swoich warsztatów. W Polsce gotowała m. in. w restauracji Sztuka Mięsa.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu