Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-27 - Vegan Raw Food

    Zapraszamy Was na kolejne warsztaty kuchni roślinnej z Michałem Lachurem - szefem kuchni kultowego Organic Corner Bistro na warszawskim Mokotowie. Tym razem tematem spotkania będzie Raw Food, czyli żywność nieprzetworzona. Na zajęciach oprócz gotowania, dużo wiedzy o kuchni roślinnej oraz Raw Food. Poznacie tajniki diety Raw, dowiecie się jak wpływa ona na nasz organizm oraz dlaczego warto ją stosować. Na warsztatach pracować będziecie na wysokiej jakości produktach organicznych. Gotując samodzielnie lub w małych (2-4 os.) grupach, pod okiem prowadzącego przygotujecie: smoothie z owoców leśnych i botwinki, antyoksydacyjny pasztet ze słonecznika, natki pietruszki i tamari, kremowy chłodnik z młodej marchewki i śmietanki z nerkowców, pierogi z marynowanego buraka z twarożkiem migdałowym oraz surowe batony z orzechów brazylijskich i żurawiny. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Warsztaty zaczynają się o godz.18.00

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-06-28 - Vegan Fast Food

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu