Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Lipiec
  • 2018-07-11 - Summer Time: ryby i owoce morza

    Zapraszamy Was na wakacyjne gotowanie z rybami i owocami morza w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Adam Adamczak, szef kuchni cenionej poznańskiej restauracji Oskoma. Tym razem w programie: dorsz, małże św.Jakuba, okoń mazurski oraz krewetki. Na warsztatach nauczycie się: filetować, czyścić, obierać, porcjować oraz doprawiać ryby i owoce morza. Prowadzący opowie Wam też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości ryby i owoce morza oraz na co zwracać uwagę kupując. Na warsztatach pracować będziecie indywidualnie lub w małych (2-4 os.) grupach i przygotujecie: dorsza w sosie szczawiowym, małże św. Jakuba z warzywnym makaronem i dashi, ceviche z okonia mazurskiego na sałacie maślanej (nauka filetowania ryby), chłodnik z melona ze świeżą kolendrą i krewetkami oraz sos holenderski (na wywarze z pozostałości po filetowaniu okonia). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie letniej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 250zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Adam Adamczak

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-07-12 - Grill Time: Ryby i owoce morza

  • 2018-07-26 - Grill Time: krewetki

  • Sierpień
  • 2018-08-09 - Grill Time: owoce morza

Prowadzący:

Adam Adamczak

Finalista IV edycji programu Top Chef. Właściciel i szef kuchni restauracji Oskoma na poznańskich Jeżycach. Miłośnik prostoty i świeżości. W 2013 r. wyróżniony przez magazyn Kuchnia nagrodą Kucharz Odkrycie Roku. Brał udział w Wine & Food Noble Night oraz Transatlantyk Festiwal, na którym w 2015 r. wieńczył swą osobą po raz ostatni to wydarzenie w Poznaniu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu