Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2018-09-29 - Chleb żytni, razowy, pszenno-żytni i z dodatkiem kasz

    Zapraszamy Was na kolejne zajęcia piekarnicze z Szymonem Tomiło, tym razem poświęcone wypiekowi chleba razowego, żytniego, pszenno-żytniego oraz z dodatkiem kasz. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę /tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie ciemnych chlebów na zakwasie. Na warsztatach przygotujecie przepis podstawowy, który urozmaicać będziecie ulubionymi dodatkami: ziarnami i kaszami. W programie: ciemny chleb razowy, chleb z dużą ilością ziaren, chleb z kaszą gryczaną i cebulą, chleb z kaszą jaglaną, chleb z całym ziarnem żyta lub orkiszu, słodki chleb z miodem i żurawiną oraz szybkie bułki pszenne pełnoziarniste. Do chleba przygotujecie także: pesto ze świeżych ziół, pastę z pieczonych buraków oraz masło orzechowe. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych wypieków. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, aromatyczny napar. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu.

    Cena: 295zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Dalej »
  • Październik
  • 2018-10-20 - Warsztaty piekarnicze: pieczywo orkiszowe

  • Listopad
  • 2018-11-08 - Curry Evening

  • Grudzień
  • 2018-12-01 - Chleb pszenny

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu