Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-12 - Tajniki sushi

    Zapraszamy Was na kolejne warsztaty z przygotowywania sushi w CookUp. W tajniki tej potrawy wprowadzą Was prawdziwi eksperci od japońskiej kuchni: Alicja i Alon Than – twórcy trzech japońskich restauracji w Warszawie, zdobywających liczne nagrody i wyróżnienia. Alon Than jest także zwycięzcą Mistrzostw Świata w Sushi, które obyły się w 2015 roku w Japonii. Państwo Than zajmują się szeroko rozumianym propagowaniem sztuki kulinarnej Japonii. W programie: nigiri sushi z tuńczykiem, nigiri sushi z łososiem, nigiri sushi z krewetkami, hosomaki z ogórkiem, hosomaki z łososiem, hosomaki z tuńczykiem, philadelphia maki z łososiem (sałata, awokado lub oshinko, serek Philadelphia), california maki z krabem (awokado, sezam biały i czarny, sałata, majonez), futomaki z kurczakiem (ogórek, sałata, majonez), maki tuńczyk pikantny z porem (sos chilli Sriracha), temaki w nori w formie rożków. Przygotowane sushi będzie można zabrać ze sobą do domu. Na uczestników czekała będzie lampka białego wina.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Alicja i Alon Than

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Alicja i Alon Than

Twórcy i właściciele sześciu restauracji w tym Izumi Sushi (Plac Zbawiciela i Biały Kamień) oraz Izumi Izakaya. Alon Than doświadczenie w przygotowywaniu sushi zdobywał w Japonii - prowadził kuchnie trzech restauracji w Tokio. Jest znawcą kuchni Azji Południowo - Wschodniej. Jest zwycięzcą Mistrzostw Świata w Sushi, które odbyły się w 2015 r. w Japonii. Alicja Than jest z wykształcenia japonistką, tłumaczką języka japońskiego, działaczką kulinarną.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu