Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-23 - ABC owoców morza

    Zapraszamy na warsztaty z owocami morza w roli głównej, które poprowadzi doświadczony kucharz Piotr Bruś-Klepacki. Na zajęciach poznacie różne rodzaje owoców morza. Nauczycie się także ich czyszczenia, obierania, porcjowania czy doprawiania. Poznacie różne sposoby i metody ich obróbki tj. pieczenie, gotowanie, czy smażenie. W roli głównej: ośmiornica, kalmary, langustynki i małże. Prowadzący opowie Wam, gdzie kupować dobrej jakości owoce morza oraz na co zwracać uwagę kupując. W programie: ośmiornica pieczona w czerwonym winie z ziemniakami i wędzoną solą, kalmary nadziewane małżami, duszone w pomidorach z sycylijską oliwą, chrupiąca krążki kalmarów z sosem aioli oraz smażone langustynki z białym winem i czosnkiem. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający zimowy napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Marzec
  • 2018-03-05 - Surf and Turf

  • 2018-03-07 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, dorsz, krewetki i mule

  • 2018-03-23 - ABC krewetek

  • Kwiecień
  • 2018-04-13 - Ryby i owoce morza: dorsz, dorada, małże, krewetki, homar

  • 2018-04-20 - ABC owoców morza

  • Maj
  • 2018-05-18 - ABC krewetek

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu