Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-22 - Akademia CookUp: potrawy mączne i makarony

    Zapraszamy Was na zajęcia w ramach 9. edycji Akademii CookUp, naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tematem spotkania będą potrawy mączne i makarony. Przewodnikiem po świecie pierogów, makaronów i innych mącznych przysmaków będzie słynąca z perfekcyjnych pierogów Dominika Krzemińska- szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. Na zajęciach m.in.: poznacie różnego rodzaju mąki oraz techniki pracy z ciastem na pierogi makaron, czy pizzę, nauczycie się samodzielnie przygotowywać podstawowe ciasto makaronowe oraz pierogowe, dowiecie się też czym różni się makaron jajeczny od makaronu z pszenicy durum. Na warsztatach uczestnicy, pracując indywidualnie przygotują: pierogi ze szpinakiem i greckim serem feta, raviolo z aksamitnym, płynnym żółtkiem, największy włoski klasyk: pizzę Margherita, tradycyjny makaron jajeczny („rosołowy”) oraz makaron ze świeżymi, aromatycznymi ziołami. Spotkanie zakończy się degustacją własnoręcznie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, zimowy napar. UWAGA! Istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to kurs kulinarny od podstaw składający się z 22 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.)

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Dominika Krzemińska

    Mokotów
    Dalej »
  • Marzec
  • 2018-03-02 - Akademia CookUp: zupy, sosy i buliony

  • 2018-03-05 - Akademia CookUp: nabiał i jaja

Prowadzący:

Dominika Krzemińska

Szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. W przeszłości gotowała w słynnej żoliborskiej Galerii Domova. Jest prawdziwym ekspertem od słodkości. Uwaga – jej desery uzależniają! Gotuje naturalnie i sezonowo. Prywatnie jeździ na longboardzie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu