Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

    Zapraszamy na warsztaty ABC Woka, które poprowadzi Thanawat Na Nagara, szef kuchni restauracji Basil & Lime, uhonorowanej certyfikatem Thai Select przyznawanym przez rząd Tajlandii. Na zajęciach każdy uczestnik będzie pracował indywidualnie - każdy na swoim woku i przygotuje: Gai Pad Nam Prik Pao - kawałki kurczaka z zieloną papryką, marchewką, pastą chili, tajską bazylią i sokiem z limonki, podawane z łódkami z chrupiącego ciasta wonton, Pad Thai Gung Sod - makaron ryżowy z krewetkami tygrysimi podawany z sosem z owoców tamaryndowca, kiełkami fasoli Mung, ćwiartką limonki, suszonym chili, tofu i pokruszonymi orzeszkami ziemnymi oraz Neau Pad Kraprao - pikantne plastry polędwicy wołowej w sosie ostrygowym, podawane z papryką, tajskimi grzybami, chili i tajską bazylią. A na deser: Thoong Thong - złote sakiewki z papieru wonton z owocami liczi, podawane z dipem ze świeżego mango. Na warsztatach serwowany będzie sezonowy napar. UWAGA: ZAJĘCIA PROWADZONE W JĘZYKU ANGIELSKIM.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Thanawat Na Nagara

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Styczeń
  • 2018-01-12 - Tajniki sushi

  • 2018-01-25 - Wietnam od kuchni

Prowadzący:

Thanawat Na Nagara

Rodowity Taj, szef kuchni restauracji BASIL & LIME, znany jako szef Big. Może się pochwalić ponad 20-letnim doświadczeniem jako szef kuchni, a także jako trener kuchni tajskiej zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu