Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-14 - Dyniowe Love z Dominiką Wójciak

    Zapraszamy na kolejne warsztaty z Dominiką Wójciak - zwyciężczynią polskiej edycji programu Master Chef, wyróżnioną przez Gordona Ramsaya, autorką książek: Ziarno, Warzywo i Sezonowe Warzywo, wybitną specjalistką od kreatywnej kuchni warzywnej. Tym razem tematem spotkania będzie jesienne, sezonowe gotowanie z dynią w roli głównej. Na zajęciach – pod okiem prowadzącej - przygotujecie aromatyczną, dyniową ucztę, składającą się z przystawki, pierwszego dania, dania głównego oraz deseru. W programie: raviolo z dynią, płynnym żółtkiem i masełkiem szałwiowym, dyniowy dhal ze smażonym pikantnym kokosem, tacos z pieczoną pikantną dynią, awokado i słodkim sosem pomidorowo-imbirowym oraz dyniowe Crêpes Suzette z karmelizowanymi śliwkami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Dominika Wójciak

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Dominika Wójciak

Wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef. Autorka książek ZIARNO, WARZYWO i KULINARNE OPOWIEŚCI. Kolekcjonuje kulinarne doświadczenia z całego świata oraz gromadzi egzotyczne przyprawy, które z błyskiem w oku wykorzystuje w lokalnej i sezonowej kuchni. Udowadnia, że warzywo to nie tylko dodatek do kotleta a z ziaren w kuchni można przygotować dosłownie wszystko od codziennego śniadania na wystawnej kolacji kończąc. Swoją pasją dzieli się na blogu „Kulinarne Bezdroża”. Na stałe współpracuje z miesięcznikiem PANI i weekendowym magazynem Dziennika Polskiego.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu