Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-28 - Zimowe Warzywo

    Znudziły Ci się bulwy i korzenie? Nie masz pomysłu jak jeść więcej warzyw, szczególnie zimą? Przewodnikiem po temacie będzie Michał Lachur, szef kuchni kultowego Organic Corner Bistro na warszawskim Mokotowie. W roli głównej: zimowe warzywa. Będzie bakłażan w czekoladowym brownie oraz kiszona dynia w indyjskiej zupie. Selera będziecie piec tak długo aż zacznie rozpływać się w ustach. Poznacie też nowe oblicze brukselki i marchewki. Udowodnimy, że warzywa są super zwłaszcza zimą. W programie: kiszona dynia z marchewką, ekspresowa, indyjska zupa z kiszonej dyni i marchwi z imbirem, długo pieczony, kremowy seler z warzywnym sosem pieczeniowym i purée fasolowym z cytrusową nutą, marchewkowa lasagne z ekspresowym coleslawem z brukselki oraz mocno czekoladowe ciasto z bakłażanem i słonym karmelem. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje oraz rozgrzewający, zimowy napar.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu