Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-25 - Street Food

    Zapraszamy Was na kulinarną podróż po najbardziej popularnych streetfoodowych kierunkach świata z Piotrkiem Bruś-Klepackim. W programie: falafele z suszonej ciecierzycy z sosem sezamowym, sałatką i owocem granatu, wietnamska zupa Pho, szaszłyki stay z sosem z orzeszków ziemnych i mleka kokosowego, jagnięce kofty z sałatką i własnoręcznie przygotowanym lawaszem (bliskowschodnim pszennym flatbreadem), gruzińskie chaczapuri nadziewane trzema rodzajami sera z aromatycznym, miętowym sosem na bazie jogurtu oraz chena jhili - indyjskie pączki z kardamonem i solonym karmelem. Spotkanie zakończy się wspólną degustacją przygotowanych na zajęciach potraw w formie zasiadanej kolacji.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu