Wegański Sos Boloński

Wegański sos boloński z orzechami włoskimi i ragu sojowym
Rozmiar:
900 g
Data ważności:
30 dni
Rozmiar:
Dla 4 osób

Dostarczamy na terenie Warszawy

Nasi dostawcy doręczą paczkę pod Twoje drzwi. Zamów dzisiaj do 18:00, a kurier dotrze do Ciebie już na następny dzień roboczy (16:00-21:00). Darmowa wysyłka od 100 zł.

34,90 

Na stanie

Propozycja podania: Podgrzej i podawaj z ulubionym pełnoziarnistym makaronem. Do sosu dodaj 1-2 łyżki wody z gotowania makaronu. Możesz posypać płatkami drożdżowymi i skropić oliwą z oliwek.

Skład: marchew*, passata pomidorowa*, koncentrat pomidorowy*,ocet winny*, cebula*, seler naciowy*, sos sojowy*, granulat sojowy*, orzechy włoskie, wywar warzywny*, bazylia*, oregano*, sól, pieprz czarny*, oliwa z oliwek extra virgin*

* surowiec ekologiczny

Alergeny: seler, soja, gorczyca, orzechy

Szef kuchni PlantUp

Micheal Lachur

Wegański Szef Kuchni. Zainteresowany zdrowym odżywianiem i medycyną żywienia. W Jego kuchni ważne jest nie tylko co, ale również dlaczego ląduje na talerzu. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.