Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2017-08-23 - ABC krewetek

    Zapraszamy na warsztaty z krewetkami w roli głównej. Na zajęciach dowiecie się jak wyglądają hodowle krewetek, z jakiego miejsca na świecie krewetki są najlepsze, gdzie je kupować i na co zwracać uwagę kupując, jak przygotować krewetki do gotowania: jak czyścić i obierać oraz jak przygotowywać z nich pyszne dania. W programie: ramen krewetkowy z dymką, makaronem ryżowym i kukurydzą, krewetki w glazurze, z gąbką z tymianku cytrynowego, avocado i martini, krewetki w makaronie somen oraz tradycyjna amerykańska Po boy (kanapka z krewetkami). Spotkanie zakończy się degustacją przygotowanych dań. Na warsztatach serwowany będzie aromatyczny napar.

    Cena: 270zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Grzegorz Filozof

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-08-24 - Street Food

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-08-29 - Mięsolubni: steki

  • 2017-08-30 - Tajlandia od kuchni

  • Wrzesień
  • 2017-09-06 - Burgery dla początkujących

  • 2017-09-08 - Pizza Party

  • 2017-09-16 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-09-22 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-09-28 - Sushi Time

  • 2017-09-29 - Francja na talerzu

  • Październik
  • 2017-10-12 - Pasta Party

  • 2017-10-16 - Street Food

  • 2017-10-20 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-10-23 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • Listopad
  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

Prowadzący:

Grzegorz Filozof

Szef kuchni Restauracji Sarbinowska w Poznaniu i prawdziwy pasjonat gotowania, który syci swój ciągły głód szefa kuchni nowymi aranżacjami sezonowych składników w kreatywnych odsłonach kulinarnych. Swoje doświadczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Dania podaje, łącząc tradycję z nowoczesnością, dzięki czemu jego potrawy to awangardowe dzieła sztuki kulinarnej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu