Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs cukierniczy od podstaw, składający się z 8 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4-5 godz. i będzie składało się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

Cena: 2500 zł | Termin: lipiec-sierpień 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2017-06-30 - Street Food

    Zapraszamy Was na kulinarną podróż po najbardziej popularnych streetfoodowych kierunkach świata z Michałem Orłowskim, szefem kuchni uznanej restauracji Lars, Lars & Lars, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Australii i Skandynawii - najmodniejszych, kulinarnych kierunkach świata. W programie: Krewet Burger na czarnej bułce z salsą z mango, pizzeta pepperoni z dodatkiem anchois, chilli, czosnku i czarnych oliwek, zupa Tom Kha Kai i burrito z chili con carne, guacamole, serem manchego, kolendrą i kwaśną śmietaną. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych na zajęciach dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 240zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz

    Prowadzący: Michał Orłowski

    Poznań
    Dalej »
  • Lipiec
  • 2017-07-10 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-07-14 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-07-20 - Francja na talerzu: Riwiera Francuska

  • 2017-07-26 - Tajlandia od kuchni

  • Sierpień
  • 2017-08-09 - Pizza Party

  • 2017-08-10 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-08-23 - ABC krewetek

  • 2017-08-24 - Street Food

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-08-29 - Mięsolubni: steki

  • 2017-08-30 - Tajlandia od kuchni

  • Wrzesień
  • 2017-09-06 - Burgery dla początkujących

  • 2017-09-08 - Pizza Party

  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

Prowadzący:

Michał Orłowski

Szef kuchni kultowej restauracji w Poznaniu Lars, Lars & Lars. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu