Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Mięso
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Bezy
  • Kiszonki
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Pizza
  • Czekolada
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Sushi
  • Street Food
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Fermentacja
  • Warsztaty baristyczne
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Grzyby
  • Tofu
  • Kuchnia hiszpańska
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Koktajle
  • Jednogarnkowe
  • Pierogi
  • Warsztaty wyprzedane
    Zapisy zamknięte
    22.09.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Kuc
    Zapisy:
    Zamknięte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 25.09.2023

    CookUp Professional: Burger Lab

    Szczegóły
    Dla zaawansowanych i profesjonalistów, Mięso, Burgery, Wołowina
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    ok. 8 godzin
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają za sobą. Że wyparły je modne rameny czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Nic bardziej mylnego, bo dobry burger to po prostu dobry burger i już. A klasyka – zwłaszcza ta jakościowa – zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste danie wymaga wiedzy, praktyki i kulinarnego kunsztu. Bowiem w na pozór zwykłej maślanej bułce kryją się setki technik i patentów kulinarnych. To nie tylko wysokiej jakości mięso, dobre sosy czy idealnie skomponowane dodatki, ale też kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć, grillować, doprawiać przed czy po, mielić czy siekać, wędzić czy może piec? Zapraszamy Was na bardzo praktyczny kurs dla profesjonalistów, na którym krok po kroku zgłębicie tajniki przygotowywania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, znana m. in. z kultowej restauracji Stara Kuźnia na Mazurach, restauracji Zielony Niedźwiedź czy programu Top Chef.

     

    949,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 26.09.2023

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    In English, Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.09.2023

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    In English, Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    28.09.2023

    Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    O kiszonkach wie absolutnie wszystko. Modne kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie. Zapraszamy Was na kiszonkowowe zajęcia z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 30.09.2023

    Eat My Dumplings

    Szczegóły
    Pierogi
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nie ma nic bardziej satysfakcjonującego w kuchni niż perfekcyjnie ulepione pierogi. I nie ważne czy będą to tradycyjne wigilijne uszka, włoskie ravioli czy chińskie dim sum. Na parze, z wody czy z głębokiego tłuszczu. Wszystkie wymagają precyzji, wyczucia i bardzo dobrej organizacji. Sam proces przygotowania jest tak uziemiający, że można go potraktować jak najlepszą kulinarną medytację. Zapraszamy Was na wspólne lepienie pierogów z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: azjatyckie wontony, gruzińskie chinkali, włoskie mezaliane i tradycyjne polskie pierogi z kaszą gryczaną.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • październik
  • 03.10.2023

    Burger Party

    Szczegóły
    Mięso, Burgery
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają już za sobą. Że skutecznie wyparły je popularne rameny, czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Ale dobry burger to po prostu dobry burger i już. Bo klasyka zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste i nieskomplikowane danie wymaga wiedzy i kulinarnej wprawy. Bo oprócz wysokiej jakości mięsa, maślanej bułki, odpowiednich sosów i dodatków, ważny jest tu też sam proces przygotowania. I kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć czy grillować, doprawiać przed czy po, mięso mielić czy siekać? Zapraszamy Was na warsztaty z przygotowania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni znana z kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 04.10.2023

    Wietnam od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia wietnamska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Linh Nguyen
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Łączy w sobie na pozór odmienne smaki – słodki z kwaśnym, czy świeży z fermentowanym. Pełna świeżych ziół, aromatycznych przypraw i orientalnych dodatków. Kochająca kolendrę, limonkę i sos rybny. Słynąca z orzeźwiających, lekkich streetfoodowych przekąsek, ale i długo gotowanych, esencjonalnych bulionów. Zapraszamy Was na niezwykły wieczór z kuchnią wietnamską. Przewodnikiem po tamtejszej kulturze kulinarnej, pełnej wpływów Yin Yan – będzie Linh Nguyen, właścicielka restauracji Vietnamka, Koreanka, Sajgonka ,To To Pho oraz kultowej Azjatki, sklepu z azjatycką żywnością.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 05.10.2023

    Ryby są super

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz ryby i chciałbyś podszkolić swoje praktyczne i kulinarne umiejętności, by móc z nich codziennie wyczarowywać niezapomniane dania to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo wiedzy, praktyki oraz kompozycje smakowe, dzięki którym Twoje codziennie gotowanie wejdzie na zupełnie inny poziom. Nie zabraknie też patentów i trików w duchu idei Zero Waste, które usprawnią działania w domowej kuchni. W programie m. in. rybny ramen, tajskie rybne curry z bananem, kaffirem i masłem orzechowym oraz kultowe fish and chips. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    06.10.2023

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 09.10.2023

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 09.10.2023

    CookUp Professional: Ramen Cooking Class: clear broth ramens

    Szczegóły
    Dla zaawansowanych i profesjonalistów, Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    ok. 8-9 godzin
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    949,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 11.10.2023

    ABC owoców morza

    Szczegóły
    Owoce morza, Krewetki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Ich obecność w kuchni wynosi potrawy na zupełnie inny poziom. Ze zwykłego makaronu, sałatki, zupy czy nawet swojskiej kanapki czynią iście królewskie dania. I naprawdę niewiele potrzeba, by wydobyć z nich szlachetny, zapadający w pamięć smak. Odpowiednio dobrane zioła, przyprawy czy oliwa – czasem jakiś sos, warzywa i owoce. Ale jak wiadomo, gdy o prostotę idzie, diabeł tkwi w szczegółach. W odpowiednim przygotowaniu, czyszczeniu, obraniu i perfekcyjnym doborze dodatków. Zapraszamy Was do niezwykłego świata owoców morza. W roli głównej: przegrzebki, krewetki i ośmiornica.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 12.10.2023

    Japanese Cuisine Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia japońska, In English, Kuchnia azjatycka
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Perfect and simple. Based on high-quality, fresh and minimally processed products. Respecting nature and seasons. Full of umami flavor. Celebrating all senses. Well known thanks to sushi, miso, ramen, mochi and green tea. Let us introduce you to Japanese Cuisine Cooking Class run by dr Kohei Yagi who will explore the secrets of one of the most unique culinary art in the world.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 13.10.2023

    Baking Time: dwudniowe warsztaty piekarnicze

    Szczegóły
    Chleb
    Początek:
    16:00
    Czas trwania:
    2 dni po 4-5 godz.
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kto przynajmniej raz spróbował, ten wie, że nie ma nic bardziej magicznego niż samodzielne pieczenie chleba, bułek czy domowej foccaci. A sam proces przygotowania działa jak najlepsza terapia kojąca duszę: mieszanie, wyrabianie, formowanie czy wybieranie dodatków. Wreszcie pieczenie, wyjmowanie z pieca i najtrudniejszy moment… czekanie aż wystygnie. Zapraszamy Was na magiczne, dwudniowe warsztaty piekarnicze z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: chleb żytni, chleb pszenny na zakwasie, focaccia, bułki burgerowe oraz roti.

    790,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 16.10.2023

    Peruvian Cuisine

    Szczegóły
    In English, Kuchnia peruwiańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Juan Pablo Cutipa Loayza
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Peruvian cuisine is taking the hearts of lovers of good food all over the world by storm. Full tables, long lists of entries for reservations in London restaurants Coya, Ceviche, Lima or Nobu leave no illusions. After years of fascination with Asian and Middle Eastern cuisines, the time has come for South America. And no wonder, because Peru is a country with a rich culinary culture. There is the most renowned cooking school in Lima, compared to Le Cordon Blue in Paris, and Peru itself is said to be the France of South America. We invite you to exotic cooking with Juan Pablo Cutipa Loayza, a native Peruvian, a cook who has gained culinary experience, among others at Central Restaurant in Lima (5th best restaurant in the world).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    17.10.2023

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 18.10.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Kuc
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 19.10.2023

    Pizza Party

    Szczegóły
    Kuchnia włoska, Pizza
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Kostiantyn Melnyczuk
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Gdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód ona nigdy się nie nudzi. Bo dobra pizza to dobra pizza. I już. Panie, Panowie! Zapraszamy na sztosowe Pizza Party w neapolitańskim stylu. Zajęcia poprowadzi Kostiantyn Melnyczuk – utalentowany pizzaiolo, zdobywca 3.miejsca na mistrzostwach świata pizzy (Campionato del Mondo di Pizza/Rimini 2023).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    23.10.2023

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 24.10.2023

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. In. w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 24.10.2023

    Vegan Sushi Class

    Szczegóły
    Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Paweł Gnatowski
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Piękne, kolorowe, zachwycające formą, niebanalnymi kompozycjami i nieoczywistymi smakami. I choć Japończycy do tematu wciąż podchodzą ostrożnie, wegańskie sushi na stałe zagościło w najmodniejszych stolicach świata. Bo oprócz szukania coraz to nowych możliwości i wykorzystywania roślinnych zamienników to w dalszym ciągu historia o perfekcjonizmie, prostocie, niezwykłej precyzji i estetyce. Zajęcia poprowadzi Paweł Gnatowski, autor kultowego konceptu Youmiko Vegan Sushi, pierwszego wegańskiego sushi w Polsce.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 25.10.2023

    Vegan Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    In English, Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green. This time Kohei Yagi will teach You how to prepare vegan style ramen.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 26.10.2023

    Vegan Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    In English, Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green. This time Kohei Yagi will teach You how to prepare vegan style ramen.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 30.10.2023

    Ale Meksyk: Dia de los Muertos

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jak co roku w Halloween, zamiast cukierków i psikusów, zapraszamy Was na kulinarno-etniczną podróż do Meksyku. Dynie, nietoperze i wampiry zamienimy na wielobarwną, pełną radości, muzyki i dobrego jedzenia opowieść o Dia de los Muertos – jednym z najstarszych świąt Nowego Kontynentu. W programie tradycyjna meksykańska kolacja i kultowe cukrowe czaszki. Przewodnikiem po wielobarwnym Dia de los Muertos będzie niezastąpiona Isabel Balderas – rodowita Meksykanka, szefowa kuchni restauracji Santa Catrina.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • listopad
  • 07.11.2023

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry. Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 08.11.2023

    Pasta Party, czyli makaron dla początkujących

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 09.11.2023

    Ryby są super

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz ryby i chciałbyś podszkolić swoje praktyczne i kulinarne umiejętności, by móc z nich codziennie wyczarowywać niezapomniane dania to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo wiedzy, praktyki oraz kompozycje smakowe, dzięki którym Twoje codziennie gotowanie wejdzie na zupełnie inny poziom. Nie zabraknie też patentów i trików w duchu idei Zero Waste, które usprawnią działania w domowej kuchni. W programie m. in. rybny ramen, tajskie rybne curry z bananem, kaffirem i masłem orzechowym oraz kultowe fish and chips. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 10.11.2023

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 14.11.2023

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 15.11.2023

    Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    O kiszonkach wie absolutnie wszystko. Modne kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie. Zapraszamy Was na kiszonkowowe zajęcia z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 16.11.2023

    Pizza Party

    Szczegóły
    Kuchnia włoska, Pizza
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Kostiantyn Melnyczuk
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Gdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód ona nigdy się nie nudzi. Bo dobra pizza to dobra pizza. I już. Panie, Panowie! Zapraszamy na sztosowe Pizza Party w neapolitańskim stylu. Zajęcia poprowadzi Kostiantyn Melnyczuk – utalentowany pizzaiolo, zdobywca 3.miejsca na mistrzostwach świata pizzy (Campionato del Mondo di Pizza/Rimini 2023).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 20.11.2023

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 21.11.2023

    Vegan Sushi Class

    Szczegóły
    Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Paweł Gnatowski
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Piękne, kolorowe, zachwycające formą, niebanalnymi kompozycjami i nieoczywistymi smakami. I choć Japończycy do tematu wciąż podchodzą ostrożnie, wegańskie sushi na stałe zagościło w najmodniejszych stolicach świata. Bo oprócz szukania coraz to nowych możliwości i wykorzystywania roślinnych zamienników to w dalszym ciągu historia o perfekcjonizmie, prostocie, niezwykłej precyzji i estetyce. Zajęcia poprowadzi Paweł Gnatowski, autor kultowego konceptu Youmiko Vegan Sushi, pierwszego wegańskiego sushi w Polsce.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 22.11.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Kuc
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 23.11.2023

    Bliskowschodni Street Food

    Szczegóły
    Kuchnia bliskowschodnia
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    To zdecydowanie jeden z naszych ulubionych kierunków kulinarnych. Światową sławę zawdzięcza książce „Jerozolima” Yotama Ottolenghiego i Samiego Tamimi. Ta kulinarna Biblia stała się przewodnikiem po skomplikowanym świecie kuchni bliskowschodniej. Nieoczywista, kolorowa, pachnąca kuminem, kardamonem, zaatarem i miętą. Z kilku zaledwie warzyw, owoców, świeżych ziół i przypraw potrafi wyczarować niezapomniane smaki. Zapraszamy Was na bliskowschodnie gotowanie z Piotrkiem Bruś-Klepackim.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 28.11.2023

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. In. w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 29.11.2023

    Paella Party

    Szczegóły
    Kuchnia hiszpańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Paella to nie tylko najbardziej znany hiszpański comfort food. To przede wszystkim ujmująca historia o wspólnym gotowaniu, jedzeniu i dzieleniu się dobrem. Jest w niej i miłość do wysokiej jakości produktów i południowa radość z prostego gotowania. Kojąca, sycąca, karmiąca wszystkie zmysły. Zapraszamy Was na premierowe, energetyczne Paella Party z Maciejem Bartkowiakiem.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • grudzień
  • 04.12.2023

    Śledziowe Love

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Uwielbiany i bardzo doceniany w skandynawskiej kulturze kulinarnej. W pozostałych częściach Europy wciąż niestety gra drugoplanowe role. Częściej widzimy go bowiem w przystawkach czy sałatkach niż jako główny punkt programu. A szkoda, bo śledź twarzy ma wiele i lubi prezentować się w nieoczywistych, wyrazistych kompozycjach. Zapraszamy Was na zajęcia ze śledziem w roli głównej, na których postaramy się odczarować jedną z najciekawszych bałtyckich ryb.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 05.12.2023

    Wietnam od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia wietnamska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Linh Nguyen
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Łączy w sobie na pozór odmienne smaki – słodki z kwaśnym, czy świeży z fermentowanym. Pełna świeżych ziół, aromatycznych przypraw i orientalnych dodatków. Kochająca kolendrę, limonkę i sos rybny. Słynąca z orzeźwiających, lekkich streetfoodowych przekąsek, ale i długo gotowanych, esencjonalnych bulionów. Zapraszamy Was na niezwykły wieczór z kuchnią wietnamską. Przewodnikiem po tamtejszej kulturze kulinarnej, pełnej wpływów Yin Yan – będzie Linh Nguyen, właścicielka restauracji Vietnamka, Koreanka, Sajgonka ,To To Pho oraz kultowej Azjatki, sklepu z azjatycką żywnością.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 06.12.2023

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl