Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Sklep
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Kuchnia indyjska
  • Bezy
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Torty
  • Czekolada
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    30.05.2022

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 31.05.2022

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • czerwiec
  • 02.06.2022

    Włoskie gotowanie

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najbardziej ukochanych i kojących zmysły kuchni świata. Celebrująca prostotę, sezonowość i szczerość na talerzu. Dobra absolutnie na wszystko. Na poprawę nastroju, na huczne świętowanie w gronie najbliższych, rodzinny obiad czy wieczór na kanapie. Dla dużych, małych, zapracowanych i tych, co lubią w rytmie slow. Bezkonkurencyjna i już. Zapraszamy na niezapomniane włoskie gotowanie z Piotrkiem Bruś-Klepackim, kucharzem, podróżnikiem i naszym ekspertem od kuchni świata, szaleńczo zakochanym w kuchni włoskiej.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    02.06.2022

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości kulinarne. Dietetycy doceniają jej wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry. Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    03.06.2022

    Ryby i owoce morza: dorada, tuńczyk, sercówki i krewetki

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz dania z ryb i owoców morza, chciałbyś też filetować ryby jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo praktycznych umiejętności związanych z przygotowaniem ryb i owoców morza. A także kompozycji smakowych i dań, które na długo zapadną w Twojej pamięci. Nie zabraknie też trików i patentów w duchu idei Zero Waste, które usprawnią gotowanie w domowym zaciszu. W programie m. in. ramen z krewetkami, sercówkami i tuńczykiem oraz krewetki w żółtym curry z bananem i liśćmi kaffiru. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, utytułowany szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 04.06.2022

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    11.00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, kucharz pochodzący z Wielkiej Brytanii, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 07.06.2022

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 14.06.2022

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.06.2022

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.06.2022

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 28.06.2022

    Zrób to sam: tofu

    Szczegóły
    Tofu, Kuchnia wegetariańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Z dość egzotycznego dodatku stało się popularnym produktem codziennej kuchni. Zdobyło uznanie zarówno w wege kręgach, jak i wśród miłośników azjatyckich smaków. Uwielbiane przez kucharzy, bo z łatwością można nim podmienić większość produktów np. mięso, ryby czy owoce morza. Lubi się bardzo z przyprawami, sosami i ziołami – nie tylko w orientalnych kompozycjach. Cenią je także roślinni cukiernicy, wyczarowując z nich obłędnie kremowe serniki czy wegańskie desery. Zapraszamy Was na zajęcia poświęcone przygotowaniu domowego tofu. Przewodnikiem po temacie będzie Michał Kępiński, doświadczony kucharz, który gotował m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 29.06.2022

    Pizza Party

    Szczegóły
    Kuchnia włoska, Pizza
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Gdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód, ona nigdy się nie nudzi. Bo dobra pizza to dobra pizza. I już. Panie, Panowie! Zapraszamy na wyjątkowe Pizza Party z Markiem Kropielnickim.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 30.06.2022

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • lipiec
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    01.07.2022

    Vegan Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green. This time Kohei Yagi will teach You how to prepare vegan style ramen.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • październik
  • 28.10.2022

    Warsztaty sommelierskie: Stary Świat vs. Nowy Świat

    Szczegóły
    Warsztaty sommelierskie
    Początek:
    17:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Łukasz Bester
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Spotkanie z nim to potężna dawka wiedzy, pasji i niezapomniane doświadczenie. O winie wie absolutnie wszystko. A do tego niepowtarzalna klasa, styl i ogromna pasja. Zapraszamy Was na warsztaty sommelierskie z Łukaszem Besterem – jednym z najbardziej utytułowanych sommelierów w Polsce. Zajęcia będą miały charakter degustacji porównawczej, w trakcie której skosztujemy wina z tzw. Starego i Nowego Świata. Sprawdzimy jak te same rodzaje winorośli smakują w różnych zakątkach świata. Czy wina europejskie okażą się lepsze? A może technologie krajów Nowego Świata zdobędą przewagę? Przyjdź i sprawdź!

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda