Dowiedz się, jakie działania podejmujemy, aby zapobiegać rozprzestrzenianiu się COVID-19
×
Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Streaming dla firm
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Warsztaty online
    • Nadchodzące warsztaty online
    • Archiwum
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Chleb

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Walentynki
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Bezy
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Ramen
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Kuchnia meksykańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Jadalne prezenty
  • Sushi
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Luty
  • 19.02.2021

    Bread Story: 1-day basic baking bread course

    Szczegóły
    Chleb, In English
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    ok. 4-5 godzin
    Prowadzący:
    Emmanuel Hadjiandreou
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Who have tried, at least once, knows that there’s nothing more magical than baking a bread. Bread making is the best therapy which heals your soul: kneading, feeding the sourdough and baking, taking out of the oven and the hardest part… waiting for the bread to cool down. Come and learn how to make some basic breads with the true baking star. Emmanuel Hadjiandreou worked for Gordon Ramsay in The Savoy Hotel and London’s biggest organic bakery – Flour Power City Bakery.

    499,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 20.02.2021

    Bread Story: 2-day Sourdough Bread Course

    Szczegóły
    Chleb, In English
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    2 dni po 4-5 godz.
    Prowadzący:
    Emmanuel Hadjiandreou
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Who have tried, at least once, knows that there’s nothing more magical than baking a bread. Bread making is the best therapy which heals your soul: kneading, feeding the sourdough and baking, taking out of the oven and the hardest part… waiting for the bread to cool down. Come and learn how to make traditional sourdough breads with the true baking star. Emmanuel Hadjiandreou worked for Gordon Ramsay in The Savoy Hotel and London’s biggest organic bakery – Flour Power City Bakery.

    799,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Marzec
  • 27.03.2021

    Naturalny chleb żytni na zakwasie

    Szczegóły
    Chleb
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    ok. 4-5 godzin
    Prowadzący:
    Remigiusz Fetzki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kto przynajmniej raz spróbował, ten wie, że nie ma nic bardziej magicznego niż pieczenie chleba. Sam proces przygotowania działa jak najlepsza terapia kojąca duszę: zagniatanie, dokarmianie zakwasu, wybierania dodatków, wreszcie pieczenie, wyjmowanie z pieca i najtrudniejszy moment… czekanie aż wystygnie. Zapraszamy Was na warsztaty z przygotowania naturalnego chleba żytniego z Remigiuszem Fetzki, piekarzem, amatorem przygotowania chleba ze starych odmian ziaren, właścicielem mikropiekarni rzemieślniczej w Rujiena na Łotwie, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Szwecji piekąc naturalne chleby w Rosendals Tradgard i Lilla Bagis w trakcie chlebowej rewolucji Bröd Revolutionen.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 28.03.2021

    Naturalny chleb żytni na zakwasie

    Szczegóły
    Chleb
    Początek:
    10:00
    Czas trwania:
    ok. 4-5 godzin
    Prowadzący:
    Remigiusz Fetzki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kto przynajmniej raz spróbował, ten wie, że nie ma nic bardziej magicznego niż pieczenie chleba. Sam proces przygotowania działa jak najlepsza terapia kojąca duszę: zagniatanie, dokarmianie zakwasu, wybierania dodatków, wreszcie pieczenie, wyjmowanie z pieca i najtrudniejszy moment… czekanie aż wystygnie. Zapraszamy Was na warsztaty z przygotowania naturalnego chleba żytniego z Remigiuszem Fetzki, piekarzem, amatorem przygotowania chleba ze starych odmian ziaren, właścicielem mikropiekarni rzemieślniczej w Rujiena na Łotwie, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Szwecji piekąc naturalne chleby w Rosendals Tradgard i Lilla Bagis w trakcie chlebowej rewolucji Bröd Revolutionen.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Live Streaming dla Firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2021 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda