Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Sklep
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia włoska

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Kuchnia indyjska
  • Bezy
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Czekolada
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • czerwiec
  • 02.06.2022

    Włoskie gotowanie

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najbardziej ukochanych i kojących zmysły kuchni świata. Celebrująca prostotę, sezonowość i szczerość na talerzu. Dobra absolutnie na wszystko. Na poprawę nastroju, na huczne świętowanie w gronie najbliższych, rodzinny obiad czy wieczór na kanapie. Dla dużych, małych, zapracowanych i tych, co lubią w rytmie slow. Bezkonkurencyjna i już. Zapraszamy na niezapomniane włoskie gotowanie z Piotrkiem Bruś-Klepackim, kucharzem, podróżnikiem i naszym ekspertem od kuchni świata, szaleńczo zakochanym w kuchni włoskiej.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 29.06.2022

    Pizza Party

    Szczegóły
    Kuchnia włoska, Pizza
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Gdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód, ona nigdy się nie nudzi. Bo dobra pizza to dobra pizza. I już. Panie, Panowie! Zapraszamy na wyjątkowe Pizza Party z Markiem Kropielnickim.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia włoska

Warsztaty kuchni włoskiej to zajęcia, które powinny spodobać się praktycznie każdemu, dlatego polecamy je wszystkim niezdecydowanym oraz większym grupom o różnych preferencjach kulinarnych. Czy jest na świece ktoś, kto nie lubi pizzy albo klasycznej włoskiej pasty? No właśnie – dlatego kurs kuchni włoskiej to niemal zawsze trafiony wybór. Spodoba się zarówno tym, którzy gotują często, jak i osobom, które na co dzień raczej stronią od garnków. Największą zaletą kuchni włoskiej jest bowiem to, że jest nie tylko bardzo smaczna, ale i bardzo prosta.

Kuchnia włoska, choć niesamowicie popularna, wciąż kryje wiele tajemnic. Wspólnie odkryjemy je podczas warsztatów kuchni włoskiej. Nauczymy Cię, jak przyrządzić perfekcyjne risotto, mięciutkie gniochi oraz doskonały makaron. Sięgniemy również po niezwykle popularne we Włoszech owoce morza i śródziemnomorskie warzywa. Nie może też zabraknąć deseru – przyrządzimy zatem słodkie frittole, czyli waniliowe pączki w przepysznym czekoladowym sosie. Każde warsztaty kuchni włoskiej kończy wspólna uczta, podczas której będziemy degustować wszystkie przygotowane dania. Kolacji może towarzyszyć również wyborne włoskie wino.

Nasz kurs gotowania to nie tylko wyborna włoska kuchnia, ale także niezapomniane opowieści. Prowadzący zajęcia wyjaśnią wam czym wyróżnia się kuchnia liworyjska, mediolańska, wenecka czy lombardzka, a także doradzą, jak stosować popularne włoskie przyprawy: bazylię, pieprz, estragon i oregano. Nie zabraknie też uwag odnośnie najpopularniejszego włoskiego dania, czyli makaronu. Dowiecie się, czym różni się secca od fresca oraz, jak wyrobić idealne ciasto na makaron. Opowiemy też sobie o kultowych włoskich pastach. Spaghetti, ravioli, pici ndundari – po naszym kursie kuchni włoskiej wszystkie te nazwy będą ci doskonale znane.

Czekamy na ciebie w naszym studio w Warszawie.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda