Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty cukiernicze

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
    • Bezy
    • Makaroniki
    • Monoporcje
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Bezy
  • Kiszonki
  • In English
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Pizza
  • Czekolada
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Warsztaty baristyczne
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Kaligrafia
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Street Food
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Fermentacja
  • Sushi
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Pierogi
  • Tofu
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Koktajle
  • Jednogarnkowe
  • 17.06.2023

    Francuskie makaroniki

    Szczegóły
    Makaroniki, Warsztaty cukiernicze
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    Magda Jarętowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Klasyka tradycyjnego, francuskiego cukiernictwa. Jedne z najbardziej wymagających deserów świata. Eleganckie i dostojne. Jak szlachetne damy w powieściach Tołstoja. Każde z nich wygląda jak małe dzieło sztuki. Przygotowane z niezwykłą starannością. Nie znoszą błędów i pomyłek. Wymagają uwagi, skupienia i rzemieślniczej precyzji. Zapraszamy Was na kolejne warsztaty cukiernicze, na których od podstaw opanujecie misterną sztukę przygotowywania francuskich makaroników. Zajęcia poprowadzi doświadczona cukierniczka – specjalizująca się we francuskich makaronikach – Magda Jarętowska z butikowego konceptu cukierniczego Znowu Jej Się Upiekło.

    599,00 zł
    Zobacz warsztat

Warsztaty cukiernicze

Serniki, bezy, biszkopty, kruche i drożdżowe ciasta – niemal każdy ma swoje ulubione wypieki. Zrobienie idealnego tortu czy babeczek bywa jednak niemałym wyzwaniem nawet dla największego miłośnika słodyczy. Nasze warsztaty cukiernicze „na słodko” mogą to zmienić. Zajęcia mają miejsce w Warszawie w dzielnicy Mokotów. Zapewniamy gruntowne szkolenia cukiernicze zarówno z deserów klasycznych, jak i tych nietypowych. Nauczysz się z nami piec popularny sernik wiedeński oraz przygotujesz kulki tapioki w mleku kokosowym z longanem. Pokażemy Ci jak przygotować obłędną tartę cytrynową albo wyborne wegańskie beziki z lawendą. Wszystko zależy od tego, na który kurs cukierniczy padnie wybór. Oprócz autorskich przepisów na ciastka i desery gwarantujemy solidną dawkę wiedzy na temat cukiernictwa oraz fachową pomoc na każdym etapie pieczenia. Nasze warsztaty cukiernicze prowadzą najlepsi specjaliści w swoim fachu. Wielu z nich to doświadczeni cukiernicy, którzy mają na koncie liczne nagrody oraz doświadczenie w pracy w restauracjach odznaczonych gwiazdką Michelin. Są więc skarbnicą wiedzy i inspiracji, a przy tym niezwykle sympatycznymi ludźmi, dzięki którym warsztaty odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze.

Nasze szkolenia cukiernicze kierujemy do osób na różnym etapie zaawansowania i różnych zainteresowaniach. Oferujemy zarówno kursy cukiernicze dla początkujących, jak i warsztaty pieczenia ciast, dla osób, które chciałby być w tym jeszcze lepsze. W ofercie mamy też kursy cukiernicze dla osób, które chciałyby poznać najnowsze trendy w cukiernictwie np. kursy pieczenia wegańskich i niskokalorycznych ciast. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do naszego studia w Warszawie.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl