Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Burgery

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
    • Steki
    • Wołowina
    • Jagnięcina
    • Wieprzowina
    • Kaczka
    • Gęsina
    • Burgery
    • Cielęcina
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Kiszonki
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Knife Skills
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • In English
  • Świątecznie
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Czekolada
  • Pizza
  • Sushi
  • Fermentacja
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Jednogarnkowe
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Makaroniki
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • CookUp à la carte
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    30.03.2023

    Burger Party

    Szczegóły
    Burgery, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają już za sobą. Że skutecznie wyparły je popularne rameny, czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Ale dobry burger to po prostu dobry burger i już. Bo klasyka zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste i nieskomplikowane danie wymaga wiedzy i kulinarnej wprawy. Bo oprócz wysokiej jakości mięsa, maślanej bułki, odpowiednich sosów i dodatków, ważny jest tu też sam proces przygotowania. I kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć czy grillować, doprawiać przed czy po, mięso mielić czy siekać? Zapraszamy Was na warsztaty z przygotowania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni znana z kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl