Dowiedz się, jakie działania podejmujemy, aby zapobiegać rozprzestrzenianiu się COVID-19
×
Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Streaming dla firm
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Warsztaty online
    • Nadchodzące
    • Archiwum
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Burgery

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
    • Steki
    • Wołowina
    • Kaczka
    • Jagnięcina
    • Wieprzowina
    • Burgery
    • Gęsina
    • Cielęcina
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Ramen
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Kuchnia meksykańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    19.03.2021

    Burger Party

    Szczegóły
    Burgery, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Orłowski
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają już za sobą. Że skutecznie wyparły je popularne rameny, czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Ale dobry burger to po prostu dobry burger i już. Klasyka zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste i nieskomplikowane danie wymaga wiedzy i kulinarnej wprawy. Bo oprócz wysokiej jakości mięsa, maślanej bułki, odpowiednich sosów i dodatków, ważny jest tu też sam proces przygotowania. I kilka odpowiednich decyzji: smażyć czy grillować, doprawiać przed czy po, mięso mielić czy siekać? Zapraszamy Was na burgerowe zajęcia z Michałem Orłowskim, nieszablonowo myślącym szefem kuchni, w którego kuchni zacierają się wpływy Skandynawii (był szefem kuchni Lars Lars and Lars), Australii, gdzie zdobywał doświadczenie kulinarne oraz Warmii, skąd pochodzi.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Live Streaming dla Firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2021 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda