Domowa fermentacja krok po kroku

Domowa fermentacja krok po kroku

Kiszenie, dla niektórych wyobrażenie skomplikowanych procesów laboratoryjnych, a dla innych wspomnienie smaków dzieciństwa z zasobów babcinej…

Majówkowy grill „bez wąsika”

Majówkowy grill „bez wąsika”

Rozpoczynamy sezon grillowy! W tym roku, zamiast tradycyjnych żeberek, karkówki czy kiełbasek, zachęcamy Was do grillowych eksperymentów.…

Trendy Kulinarne 2020 – Raport CookUp Talents

Trendy Kulinarne 2020 – Raport CookUp Talents

Zdrowo, etycznie i lokalnie. Oto główne hasła przyświecające trendom kulinarnym w 2020 r. Numerem jeden w dalszym ciągu pozostanie kuchnia…

Trendy Kulinarne 2019 – Raport CookUp Talents

Trendy Kulinarne 2019 – Raport CookUp Talents

Kuchnia południowoamerykańska, kobieca gastro rewolucja, renesans herbaty i ziołowych naparów oraz zdrowe, odpowiedzialne gotowanie – oto…