Autor książki „Italia do zjedzenia” i bloga kulinarnego „Krakowski makaroniarz”. Dziennikarz kulinarny z wykształcenia antropolog kultury z zamiłowania kucharz-podróżnik. Na zabój zakochany we Włoszech, zna niemal wszystkie ich zakątki.
-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa24.03.2021
Włoskie gotowanie
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Bartek KieżunZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaNa kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy tradycjach kulinarnych oraz skutecznie zarażać swoją pasją innych. Zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy czy praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”.
319,00 złZobacz warsztat -
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa25.03.2021
Pizza Party
SzczegółyPizzaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Bartek KieżunZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaGdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód, ona nigdy się nie nudzi. Bo dobra pizza to dobra pizza. I już. Panie, Panowie! Zapraszamy na wyjątkowe Pizza Party z Bartkiem Kieżunem, dziennikarzem kulinarnym, autorem książki Italia do zjedzenia.
319,00 złZobacz warsztat