Przejdź do treści
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Dla firm
  • Prowadzący
  • Raporty
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Grzegorz Więdłocha

Kulinarny pasjonat. Przygodę z gotowaniem zaczął od pracy w jednej z największych firm cateringowych w Polsce – Belvedere Catering, gdzie odpowiedzialny był za przygotowanie potraw i prowadzenie pokazów gotowania na żywo. Od 6 lat pracuje w MEZZE Hummus i falafel na warszawskim Mokotowie w którym pracował na wszystkich stanowiskach zostając na koniec szefem kuchni. Jest ceniony za niezwykłe wyczucie smaku i kreatywność.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia azjatycka
  • Kuchnia wegańska
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Na grillu
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Walentynki
  • Zero Waste
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • Bezy
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Pierogi
  • Torty
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Pizza
  • Sushi
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kaligrafia
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Styczeń 2020
  • 09.01.2020

    Kuchnia Bliskiego Wschodu

    Szczegóły
    Kuchnia bliskowschodnia
    Początek:
    18:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Grzegorz Więdłocha
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Światową sławę zawdzięcza książce Jerozolima Yotama Ottolenghiego i Samiego Tamimi. Ta kulinarna Biblia stała się przewodnikiem po skomplikowanym świecie kuchni bliskowschodniej. Nieoczywista, kolorowa, pachnąca kuminem, kardamonem, zaatarem i miętą. Z kilku zaledwie warzyw, owoców, świeżych ziół i przypraw potrafi wyczarować niezapomniane smaki. Zapraszamy Was na bliskowschodnie gotowanie z Grzegorzem Więdłochą, szefem kuchni kultowej restauracji Mezze w Warszawie.

    299,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Warsztaty kulinarne dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2019 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. ZgodaPolityka prywatności