Rodowita Meksykanka, od 2008 r mieszkająca w Warszawie. Ma wieloletnie doświadczenie jako szef kuchni meksykańskiej. Pracowała w restauracjach w pięciogwiazdkowych hotelach w Meksyku, Anglii, Szkocji i Polsce (m.in. w hotelu Radisson w Krakowie, gdzie była odpowiedzialna za przygotowanie meksykańskiego menu oraz w restauracji Blue Cactus). Pracowała też przez 4 lata w warszawskim hotelu Marriott. Aktualnie jest szefową kuchni w meksykańskiej restauracji Dos Tacos w Warszawie.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- Chleb
- Kuchnia indyjska
- Zdrowe odżywianie
- Zero Waste
- Bezy
- Kuchnia koreańska
- Surf and Turf
- In English
- Ramen
- Knife Skills
- Kiszonki
- Pizza
- Kuchnia meksykańska
- Torty
- Świątecznie
- Czekolada
- Kuchnia wietnamska
- Jadalne prezenty
- Dzień Kobiet
- Sushi
- Pierogi
- ABC Woka
- Kuchnia francuska
- Kuchnia wegetariańska
- Kaligrafia
- Street Food
- Wypieki
- Warsztaty baristyczne
- Le Cordon Bleu
- Kasze
- Jednogarnkowe
- Koktajle
- Kuchnia żydowska
- Kuchnia węgierska
- CookUp à la carte
- Kuchnia peruwiańska
- Superfoods
- Kuchnia śródziemnomorska
- Makaroniki
- Warsztaty sommelierskie
- Kombucha
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia gruzińska
Nie znaleziono produktów, których szukasz.