Piekarka, właścicielka rzemieślniczej piekarni Pochlebnie na warszawskim Powiślu, w której wypieka długofermentowany chleb, tylko na zakwasie. Absolwentka Le Cordon Bleu w Madrycie. Współtworzyła projekt Kuchnia Konfliktu, gdzie nauczyła się wiele o bogactwie kulinarnym innych kultur. Lubi eksperymentować i ciągle się rozwijać, a najbardziej pysznie zjeść.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia bliskowschodnia
- Walentynki
- Chleb
- Zdrowe odżywianie
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Zero Waste
- Kiszonki
- Ramen
- Bezy
- Knife Skills
- In English
- Surf and Turf
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia koreańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Pizza
- Torty
- Czekolada
- Pierogi
- ABC Woka
- Le Cordon Bleu
- Fermentacja
- Jadalne prezenty
- Dzień Kobiet
- Kuchnia francuska
- Kaligrafia
- Street Food
- Wypieki
- Warsztaty baristyczne
- Sushi
- Buddha Bowls
- Grzyby
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Tofu
- Warsztaty sommelierskie
- Kombucha
- Makaroniki
- Jednogarnkowe
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Koktajle
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- Kuchnia żydowska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
Nie znaleziono produktów, których szukasz.