Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia bliskowschodnia
- Walentynki
- Chleb
- Zdrowe odżywianie
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Zero Waste
- Kiszonki
- Ramen
- Bezy
- Knife Skills
- In English
- Surf and Turf
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia koreańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Pizza
- Torty
- Czekolada
- Pierogi
- ABC Woka
- Le Cordon Bleu
- Fermentacja
- Jadalne prezenty
- Dzień Kobiet
- Kuchnia francuska
- Kaligrafia
- Street Food
- Wypieki
- Warsztaty baristyczne
- Sushi
- Buddha Bowls
- Grzyby
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Tofu
- Warsztaty sommelierskie
- Kombucha
- Makaroniki
- Jednogarnkowe
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Koktajle
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- Kuchnia żydowska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
Nie znaleziono produktów, których szukasz.