Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Marek Kropielnicki

Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Mięso
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Bezy
  • Kiszonki
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Pizza
  • Czekolada
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Sushi
  • Street Food
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Fermentacja
  • Warsztaty baristyczne
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Grzyby
  • Tofu
  • Kuchnia hiszpańska
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Koktajle
  • Jednogarnkowe
  • Pierogi
  • 05.10.2023

    Ryby są super

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz ryby i chciałbyś podszkolić swoje praktyczne i kulinarne umiejętności, by móc z nich codziennie wyczarowywać niezapomniane dania to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo wiedzy, praktyki oraz kompozycje smakowe, dzięki którym Twoje codziennie gotowanie wejdzie na zupełnie inny poziom. Nie zabraknie też patentów i trików w duchu idei Zero Waste, które usprawnią działania w domowej kuchni. W programie m. in. rybny ramen, tajskie rybne curry z bananem, kaffirem i masłem orzechowym oraz kultowe fish and chips. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    06.10.2023

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • listopad
  • 09.11.2023

    Ryby są super

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz ryby i chciałbyś podszkolić swoje praktyczne i kulinarne umiejętności, by móc z nich codziennie wyczarowywać niezapomniane dania to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo wiedzy, praktyki oraz kompozycje smakowe, dzięki którym Twoje codziennie gotowanie wejdzie na zupełnie inny poziom. Nie zabraknie też patentów i trików w duchu idei Zero Waste, które usprawnią działania w domowej kuchni. W programie m. in. rybny ramen, tajskie rybne curry z bananem, kaffirem i masłem orzechowym oraz kultowe fish and chips. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 10.11.2023

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl