Do niedawna wegański szef kuchni. Mieszkał na trzech kontynentach. Gotował m.in. dla Stevena Spielberga, Brada Pita czy Keanu Reevs’a. Swoje doświadczenie kulinarne zdobywał w Londynie gotując m.in. w ekologicznych restauracjach, czy na planach filmowych. Szerszej publiczności znany m. in. z kanału Wege Tuba oraz autorskiej rubryki Mickey Rotten w magazynie Usta. Prowadzi szkolenia dla zawodowych kucharzy, którzy chcą zgłębić tajniki kuchni roślinnej w ujęciu restauracyjnym. Uczy także holistycznego aspektu gotowania opartego na dietetyce medycyny chińskiej.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Ryby
- Kuchnia włoska
- Kuchnia wegetariańska
- Na grillu
- Chleb
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Walentynki
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Zero Waste
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Bezy
- Kiszonki
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia meksykańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Knife Skills
- Pizza
- Czekolada
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Torty
- Buddha Bowls
- Sushi
- Street Food
- Kuchnia francuska
- Wypieki
- Fermentacja
- Warsztaty baristyczne
- ABC Woka
- Dzień Kobiet
- Kaligrafia
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- Ceramiczno-Kulinarne
- Grzyby
- Tofu
- Kuchnia hiszpańska
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Warsztaty sommelierskie
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Pierogi
Nie znaleziono produktów, których szukasz.