Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Michał Kępiński

Doświadczony szef kuchni. Odbywał staże m.in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo). Miłośnik i znawca fermentacji. Od kilku lat wydaje kolacje degustacyjne na Łotwie, których tematem jest fermentacja i dzikie rośliny jadalne.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Owoce morza
  • Ryby
  • Knife Skills
  • Noże - techniki krojenia
    17.11.2025

    Noże - techniki krojenia

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek.

    Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo)

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Owoce morza - kalmary, ośmiornica, mule i krewetki
    24.11.2025

    Owoce morza - kalmary, ośmiornica, mule i krewetki

    Szczegóły
    Owoce morza, Krewetki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Ich obecność w kuchni wynosi potrawy na zupełnie inny poziom. Ze zwykłego makaronu, sałatki, zupy czy kanapki czynią iście królewskie dania. I naprawdę niewiele potrzeba, by wydobyć z nich szlachetny, zapadający w pamięć smak. Odpowiednio dobrane zioła, przyprawy czy oliwa – czasem jakiś sos, warzywa i owoce. Ale jak wiadomo, gdy o prostotę idzie, diabeł tkwi w szczegółach. W odpowiednim przygotowaniu, czyszczeniu, obraniu i perfekcyjnym doborze dodatków. Zapraszamy Was do niezwykłego świata owoców morza. W roli głównej: przegrzebki, homar i kalmary.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat
  • grudzień
  • Śledzie
    01.12.2025

    Śledzie

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Uwielbiany i bardzo doceniany w skandynawskiej kulturze kulinarnej. W pozostałych częściach świata, wciąż niestety gra drugoplanowe role. Częściej spotkać go bowiem możemy w przystawkach czy sałatkach niż jako główny punkt programu. A szkoda, bo śledź twarzy ma wiele i lubi prezentować się w nieoczywistych, wyrazistych kompozycjach. Zapraszamy Was na zajęcia, na których postaramy się odczarować jedną z najciekawszych bałtyckich ryb.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl