Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Michał Kępiński

Doświadczony szef kuchni. Odbywał staże m.in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo). Miłośnik i znawca fermentacji. Od kilku lat wydaje kolacje degustacyjne na Łotwie, których tematem jest fermentacja i dzikie rośliny jadalne.

Management: CookUp Talents: e-mail: studio@cookup.pl, tel. 695893718

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Ramen
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • In English
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Torty
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Sushi
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Jednogarnkowe
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Koktajle
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Makaroniki
  • październik
  • 26.10.2022

    Zrób to sam: tofu

    Szczegóły
    Tofu, Kuchnia wegetariańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Z dość egzotycznego dodatku stało się popularnym produktem codziennej kuchni. Zdobyło uznanie zarówno w wege kręgach, jak i wśród miłośników azjatyckich smaków. Uwielbiane przez kucharzy – z łatwością można nim podmienić większość produktów tj. mięso, ryby czy owoce morza. Lubi się bardzo z przyprawami, sosami i ziołami – nie tylko w orientalnych kompozycjach. Cenią je także roślinni cukiernicy, wyczarowując z nich obłędnie kremowe serniki i wegańskie desery. Zapraszamy Was na zajęcia poświęcone samodzielnemu przygotowaniu domowego tofu. Przewodnikiem po temacie będzie Michał Kępiński, doświadczony kucharz, który gotował m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda