Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Piotr Kuc

Sushi Chef w restauracji Izumi Sushi Alona i Alicji Than w kultowej Palmiarni na warszawskim Mokotowie. W 2019 zajął 3.miejsce w Poland Sushi Cup. Jego pasją jest kuchnia japońska. W swojej pracy stara się sięgać po przepisy przystępne dla każdego “Gaijin” (nie-japończyka). Najbardziej fascynują go przepisy japońskich domowych kucharek, ponieważ to od tych receptur rozpoczyna się przygoda każdego amatora/zawodowca i to tych smaków uczymy się jako pierwszych.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Mięso
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Bezy
  • Kiszonki
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Pizza
  • Czekolada
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Sushi
  • Street Food
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Fermentacja
  • Warsztaty baristyczne
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Grzyby
  • Tofu
  • Kuchnia hiszpańska
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Koktajle
  • Jednogarnkowe
  • Pierogi
  • 18.10.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Kuc
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • listopad
  • 22.11.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Kuc
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl