Mistrz w zawodzie kucharz. Swoje doświadczenie i edukację rozpoczął w czasie praktyk zawodowych w 2002 roku. Doświadczenie zawodowe zdobywał w kraju, ale także za granicą w Wielkiej Brytanii i Grecji. Uczestnik wielu kursów, szkoleń i praktyk między innymi w Ashanti International School of Culinary Arts, Le Cordon Bleu w Londynie, Kurt Scheller Academy. Jest wielkim miłośnikiem tradycji i prostoty, uwielbia Polskie tradycyjne smaki. Aktywnie działający członek Slow Food Wielkopolska.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Bezy
- Chleb
- Czekolada
- Jednogarnkowe
- Kaligrafia
- Kasze
- Kawa
- Kiszonki
- Knife Skills
- Koktaile
- Kuchnia azjatycka
- Kuchnia indyjska
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia wietnamska
- Kuchnia włoska
- Kuchnia żydowska
- Mięso
- Na słodko
- Owoce morza
- Pierogi
- Pizza
- Ramen
- Ryby
- Street Food
- Surf and Turf
- Sushi
- Świątecznie
- Torty
- Walentynki
- Warsztaty sommelierskie
- Wypieki
- Zero Waste
Nie znaleziono produktów, których szukasz.