O Jagnie Niedzielskiej mówi się, że jest jedną z polskich twarzy idei „Zero Waste”. Kucharka i propagatorka nurtu niemarnowania w kulinariach. Autorka książki – poradnika z ponad 90 przepisami kulinarnymi „Bez resztek”.
Prowadząca program „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek” oraz współprowadząca z Damianem Kordasem program „Widelcem po mapie” na kanale Kuchnia +. Nominowana do nagrody kobieta roku magazynu Glamour w kategorii „Misja”. Swoją wiedzą dzieli się między innymi w „Dzień Dobry TVN”, w TVN24.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegetariańska
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Wypieki
- Walentynki
- Chleb
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Zero Waste
- Ramen
- Zdrowe odżywianie
- Torty
- Świątecznie
- Kasze
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Bezy
- Kuchnia indyjska
- Kiszonki
- Knife Skills
- Kuchnia meksykańska
- Sushi
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Fermentacja
- Buddha Bowls
- Kuchnia francuska
- Czekolada
- Pizza
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- ABC Woka
- Dzień Kobiet
- Kaligrafia
- Kuchnia hiszpańska
- Street Food
- Warsztaty baristyczne
- Pierogi
- Pomidory
- Grzyby
- Ceramiczno-Kulinarne
- Tofu
- Zioła i Las
- Tarty
- Koktajle
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
- Kuchnie świata
Nie znaleziono produktów, których szukasz.