Absolwent renomowanej szkoły kulinarnej Columbia Academy w Limie, który doświadczenie zdobywał m. in. w Central Restaurant prowadzonej przez Virgilio Martinez w Limie (5. najlepszej restauracji na świecie). W Polsce gotował m. in. w restauracjach Salto, czy Casa Pablo (hiszpański fine dining). Pasjonat kulinarnego nurtu Nikkei czyli fuzji smaków Peru i Japonii.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Kuchnia włoska
- Na grillu
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia bliskowschodnia
- Chleb
- Walentynki
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Zero Waste
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Bezy
- Kiszonki
- In English
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia meksykańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Knife Skills
- Pizza
- Czekolada
- Torty
- Buddha Bowls
- Warsztaty baristyczne
- Jadalne prezenty
- Le Cordon Bleu
- Kaligrafia
- Dzień Kobiet
- ABC Woka
- Street Food
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Fermentacja
- Sushi
- Kuchnia francuska
- Wypieki
- Pierogi
- Tofu
- Ceramiczno-Kulinarne
- Kombucha
- Grzyby
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Warsztaty sommelierskie
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
Nie znaleziono produktów, których szukasz.