Prowadzący program Hell’s Kitchen w telewizji Polsat. Wcześniej m.in. juror programu TVN Master Chef Junior. Prowadzi restauracje Warszawa Wschodnia, Ćma oraz Warszawski Sen. Uważa, że bycie restauratorem i kucharzem to najlepszy, choć zarazem najtrudniejszy zawód świata i nie chce robić już niczego innego, ponieważ ta praca daje mu wiele radości, a to w życiu jest najważniejsze. Nie jest typem leniwego domatora. Bardzo dużo podróżował, mieszkał w wielu miejscach na świecie – we Francji, Kanadzie, Szwajcarii i wszędzie czuł się dobrze. Do Polski wrócił z powodu kobiety. Lubi żyć aktywnie i ciągle musi odkrywać coś nowego, bo przecież świat jest bardzo interesujący. Uwielbia słuchać ludzi i uczyć się nowych rzeczy.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia włoska
- Na grillu
- Chleb
- Kuchnia bliskowschodnia
- Walentynki
- In English
- Zero Waste
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Kiszonki
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Bezy
- Kasze
- Kuchnia indyjska
- Kuchnia koreańska
- Torty
- Świątecznie
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Knife Skills
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Pizza
- Czekolada
- Fermentacja
- Kuchnia francuska
- Buddha Bowls
- Wypieki
- Street Food
- Warsztaty baristyczne
- ABC Woka
- Kaligrafia
- Dzień Kobiet
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- Grzyby
- Ceramiczno-Kulinarne
- Tofu
- Kuchnia hiszpańska
- Zioła i Las
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Pierogi
- Warsztaty sommelierskie
Nie znaleziono produktów, których szukasz.