Ekspert od kuchni azjatyckiej oraz hiszpańskiej. Szef kuchni restauracji SHOKU. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.
- październik
-
10.10.2024
ABC Woka
SzczegółyABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Maciej BartkowiakZapisy:OtwarteWarszawa HożaOd tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.
349,00 złZobacz warsztat - listopad
-
07.11.2024
ABC Woka
SzczegółyABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Maciej BartkowiakZapisy:OtwarteWarszawa HożaOd tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.
349,00 złZobacz warsztat