Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Maciej Bartkowiak

Ekspert od kuchni azjatyckiej oraz hiszpańskiej. Szef kuchni restauracji SHOKU. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia azjatycka
  • Kuchnia tajska
  • Wok
  • wrzesień
  • Tajlandia
    08.09.2025

    Tajlandia

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła.

    W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wok
    16.09.2025

    Wok

    Szczegóły
    Wok, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych.

    Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Bao
    17.09.2025

    Bao

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Absolutnie najulubieńsza azjatycka buła. Lekko słodkawa i przyjemnie puszysta. Do tego na pozór kontrastujące ze sobą smaki i tekstury. W Chinach, skąd pochodzi, była symbolem bogactwa i szczęścia. Międzynarodową sławę zawdzięcza Dawidowi Chang, który uczynił z niej flagowe danie swojej nowojorskiej restauracji.

    Ten ukochany dalekowschodni comfort food to także piękna historia o kulturze wspólnego jedzenia i dzielenia się. Panie! Panowie! Zapraszamy na obłędne Bao Party z Maciejem Bartkowiakiem.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Asian bowls
    30.09.2025

    Asian bowls

    Szczegóły
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Będące niezwykłym połączeniem tego, co pyszne z tym, co piękne. Kolorowe, kojące miski mocy wypełnione ziarnami, warzywami, świeżymi ziołami, orzechami, przyprawami, orientalnymi posypkami oraz autorskimi, azjatyckimi sosami i dressingami Maćka Bartkowiaka.

    Zapraszamy Was na zajęcia z przygotowywania obłędnych, azjatyckich super bowls. W programie: bibimbapap z wołowiną bulgogi, poke bowl z ceviche z łososia oraz indonezyjski gado gado bowl z tempehem.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl